ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.6.09

ΣΕΧΤΑ:"Θα χτυπάμε όλους τους κυρίαρχους μηχανισμούς, τους θεσμικούς φορείς και τα πληρεξούσια άτομα"


Εν αναμονή της προκήρυξης της ΣΕΧΤΑ ,διαβάζουμε στο blog i-reporter μια από τις "απειλές" της οργάνωσης.... "Θα χτυπάμε όλους τους κυρίαρχους μηχανισμούς, τους θεσμικούς φορείς και τα πληρεξούσια άτομα".

Είναι εντελώς παράδοξο αν όχι ευτελές ...για τους εμφανιζόμενους νέο "επαναστάτες" να θεωρούν τους ανωτέρω επιθετικούς προσδιορισμούς ως τις πλέον κυρίαρχες αιτίες μιας ένοπλης επανάστασης η οποία μπορεί και πρέπει να σκοτώνει εργαζόμενους πατέρες ,...... γιατί αυτοί,.. στα άρρωστα μυαλά τους..., αποτελούν τον "κυρίαρχο μηχανισμό" τον "θεσμικό φορέα" και τον "πληρεξούσιο" ως συντηρητή της ομολογουμένως κατάπτωσης και απαξίωσης της δυσλειτουργικής και υποκειμενικής κοινωνικά δημοκρατίας μας.

Ως "επίθετα" στοχοποιούν αντικειμενικά τους συντηρητές της αβίωτης πραγματικότητας μας,....σε καμιά περίπτωση όμως η θρασυδειλία δεν μπορεί να θεωρηθεί ως εμβρυουλκός για την αναστρεψιμότητα και την πάταξη του κακού ,όποιο και να είναι αυτό.

Η "κοινωνική επανάσταση" δεν χρειάζεται θρασύδειλους εκπροσώπους που εγκληματούν ανερυθρίαστα και έχουν το θράσος να "διαπιστώνουν" και να "υποδεικνύουν" στους πολίτες της χώρας τις αιτίες των αβίωτων τους.
Το "έγκλημα πάθους" γιατί περί αυτού πρόκειται όταν εκτέλεσαν με 24 σφαίρες τον δύστυχο αστυνομικό , δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να αποτελεί το μέσον εκφοβισμού για την κριτική επανεξέταση των θεσμών που στις μέρες μας έχουν χάσει την χαρακτηριστική τους οντότητα.

Σε αναμονή της αύριο άπαντες για την δημοσίευση της "κουρελοπροκήρυξης" των ανωμαλοεπαναστατών που τηρούν το "πρωτόκολλο" του επαναστάτη μόνο προς τους συνωμοτικούς κανόνες.
Και μόνον αυτή η πολυδιαφημισμένη προσμονή για την αναδίφηση της προκήρυξης των ανεγκέφαλων ίσως μας κατατάσσει ως συνεργούς όχι τόσο στο έγκλημα όσο στην άλμευση τέτοιων φαινομένων διαστροφής.


Ο
ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: