ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.9.09

Βρωμάει η υπόθεση της γιάφκας


Ευθύνες αποδίδονται στις διωκτικές αρχές σχετικά με την καθυστέρηση εφόδου στη γιάφκα. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες, που προέρχονται από κύκλους της, είχαν σε παρακολούθηση τα συγκεκριμένα άτομα, που κρατούνται από χθες, και το στέκι του Χαλανδρίου από τις αρχές του καλοκαιριού. Και με την "ολιγωρία" ή με την σκόπιμη καθυστέρηση ή εξαιτίας εκμετάλλευσης της υπόθεσης και αποκάλυψής της στο κατάλληλο timing εξέθεσαν σε θανάσιμο κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Έτυχε να μην θρηνήσουμε θύματα, καθώς η βομβιστική επίθεση στο σπίτι της κας Λούκας Κατσέλη και Γεράσιμου Αρσένη είναι σε κτίριο που μένουν οικογένειες.

Η άμεση, μετά την βομβιστική επίθεση, έλεγχος στην γιάφκα και προσαγωγή και σύλληψη των νεαρών που φέρονται να συμμετέχουν στους "πυρήνες της φωτιάς", αποδεικνύει το βάσιμο των καταγγελιών κύκλων της αντιπολίτευσης που μιλάνε για επικίνδυνο προεκλογικό event με σκηνικό την τρομοκρατία.

Οι ευθύνες αποδίδονται από κοινού ....

τόσο στην ηγεσία της Τρομοκρατικής αλλά και στην ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης και συγκεκριμένα στον κ. Μαρκογιαννάκη.

Και το ερώτημα: Γιατί δεν έδρασαν νωρίτερα; Για να οδηγήσουν μερικές χιλιάδες ψήφους από το ΛΑΟΣ στη ΝΔ;

ακτιβιστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: