ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.9.09

Καταγγελία-σοκ της Βάσως Παπανδρέου για την άμυνα


Πολιτική... ρουκέτα εξαπέλυσε εναντίον της Κυβέρνησης η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Εθνικής Άμυνας, Βάσω Παπανδρέου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ορισμένα από τα οπλικό συστήματα που διαθέτουν οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο σε... παρελάσεις λόγω έλλειψης πυρομαχικών και ανταλλακτικών!!!
Όπως επισήμανε η κυρία Παπανδρέου με δηλώσεις της στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΑLΡΗΑ», «στον τομέα των εξοπλισμών έχουν γίνει τραγικά λάθη. Αυτή τη στιγμή υπάρχει έλλειψη ανταλλακτικών και πυρομαχικών. Δεν μπορούμε να αξιοποιήσουμε τον υπάρχοντα εξοπλισμό... Τα καινούργια εξοπλιστικά προγράμματα θα εξεταστούν από μηδενική βάση με προτεραιότητα να αξιοποιηθούν αυτά που ήδη έχουμε».
Στον αντίποδα, πηγές του ελληνικού Πενταγώνου απαντούν ότι προτού σπεύσει να υιοθετήσει άκριτα τέτοιου είδους απόψεις και εκτιμήσεις, το ΠΑΣΟΚ οφείλει να απαντήσει γιατί άφησε εξοπλιστικά χρέη ύφους 9,5 δισ. ευρώ, τα οποία θα πρέπει να τακτοποιηθούν έως το 2011 και ποσό επ' ωφελεία του ελληνικού λαού ήταν οι συμβάσεις που υπέγραψε, οι οποίες -όπως απεδείχθη-ήταν στον αέρα.
Εξάλλου, η Βάσω Παπανδρέου σχολιάζοντας το νέο εξοπλιστικό πρόγραμμα των Ενόπλων Δυνάμεων, υπογράμμισε ότι η Κυβέρνηση, σε περίοδο τεράστιας οικονομικής κρίσης, προχωρεί σε νέα εξοπλιστικά προγράμματα ύψους περίπου 6 δισ. ευρώ και πρόσθεσε:
«Είναι αδιανόητο και πρόκληση για τον ελληνικό λαό, που πληρώνει τεράστια κονδύλια λόγω της κυβερνητικής αδράνειας και ανικανότητας, τα πλέον σύγχρονα άρματα μάχης να μην έχουν πυρομαχικά και να υπάρχουν πλοία χωρίς ανταλλακτικά»,
Επιπλέον, στο πρόγραμμα του πασοκ για την Άμυνα, αναφέρει ότι την αιχμή του δόρατος για τις νέες προμήθειες οπλικών συστημάτων θα αποτελεί -εκτός, φυσικά, από το τίμημα- ο υπολογισμός υποστήριξης για τον συνολικό χρόνο ζωής του υπό προμήθεια εξοπλιστικού προγράμματος και η υποχρέωση για ταυτόχρονη υπογραφή σύμβασης υποστήριξης με τον προμηθευτή για τα αναγκαία ανταλλακτικά ή πυρομαχικά ή άλλα αναγκαία για τη λειτουργία του συστήματος υλικά για τον συνολικό χρόνο ζωής, με τη συνομολόγηση αυστηρών ποινικών ρητρών και διασφάλισή τους με τραπεζικές εγγυητικές επιστολές για ουσιαστική δέσμευση των προμηθευτών.

kostasxan

Δεν υπάρχουν σχόλια: