ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.1.11

Πάγκαλος πανταχού παρών και τα πάντα περιδρομιαζών

Συνεχίζει να προκαλεί με τις ατάκες τους, τις βρισιές του και γενικότερα τα ξεσπάσματα του ο άνθρωπος που από τότε που μπήκε στην Βουλή έγινε κανονικό θρεφτάρι (ο ίδιος το παραδέχτηκε αυτό).

Βέβαια εμείς ακόμα δεν μπορούμε να χωνέψουμε αυτό που είπε, ότι "μαζί τα φάγαμε". Τι να πούμε; Υπήρξαμε τόσο ζώα που δεν το πήραμε χαμπάρι και έφαγε και το δικό μας μερίδιο; Μάλλον.

Το σίγουρο είναι πως όσοι πρόλαβαν να τα φάνε μαζί του τα έφαγαν από πολλές μεριές. Με την διαφορά ότι εκείνος είναι τόσο μεγάλη προσωπικότητα, ένας θεός της πολιτικής, που θα μπορούσε να είναι πανταχού παρών...
                                                      ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
 Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ
Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ  ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΛΙΤΟΤΗΤΑ
http://www.ipanic.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: