ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.1.11

Το ζειμπεκιο του Ζαλογγου

Στο χορό το έριξε ο Γιωργάκης. Ακριβώς όπως και οι πολίτες αυτής της χώρας.
Με την διαφορά ότι ο Γιωργάκης χόρευε ένα ζεϊμπέκικο και οι πολίτες τον χορό του Ζαλόγγου.

Και ο Παπακωνσταντίνου θα συνεχίσει την διασκέδαση χορεύοντας μας στο ταψί.

Φέτος, ήθελες να ευχηθείς «Καλή χρονιά» και το έλεγες μέσα από τα δόντια σου μη και τυχών σου έρθει καμιά μπουνιά.

Τους κοπρίτες τους διόρισε ο Πάγκαλος για να τον ψηφίζουν. Είναι η δεύτερη ομολογία του αντιπροέδρου για τις πρακτικές που χρησιμοποίησε.

Μας είχε πει ότι είχε φάει από τον κρατικό κορβανά (το ότι είχε και παρέα στο φαγητό δεν τον απαλλάσσει) και τώρα μας λέει ότι εξελέγην αφού πρώτα δωροδόκησε τους ψηφοφόρους.

Την αλήθεια λέει. Ωμά, αλλά την αλήθεια. Αυτό είναι το πολιτικό μας επίπεδο. Και η ευθύνη όπως θα έλεγε και ο ευτραφής Θόδωρος είναι κοινή. Και των πολιτικών και των πολιτών.

Το τραγικό είναι ότι οι κοπρίτες του Πάγκαλου θα τον ξαναψηφίσουν ώστε να διαιωνιστεί η απολίτικη και άκρως μικροσυμφεροντολογική επιλογή του «σοφού λαού».

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι πρέπει να πληρώσουν οι έχοντες οι φοροφυγάδες.

Ήταν να μην το πει ο πρόεδρος. Ουρές σχηματίστηκαν στις εφορίες από φοροφυγάδες για να συμβάλουν στο εθνικό έργο της διάσωσης των ευρωπαϊκών τραπεζών.

Κλοπή υπολογιστών έγινε στον Δήμο Αθηναίων. Προφανώς στους σκληρούς θα είχαν αποθηκεύσει κανένα παιχνίδι οι προηγούμενοι και δεν ήθελαν να χάσουν τις πίστες που είχαν περάσει.

Κάτω από το μισό έπεσε ο τζίρος εφέτος στα εμπορικά καταστήματα. Γιατί άραγε;
Αφού οι τιμές των προϊόντων πέφτουν και οι μισθοί ανεβαίνουν.

Περίεργος λαός. Επίτηδες δεν ψωνίσαμε φέτος για να την σπάσουμε στον Παπακωνσταντίνου που έτσι θα εισπράξει λιγότερο ΦΠΑ.

Κάποιοι κοπρίτες φαίνεται ότι είναι περισσότερο κοπρίτες από τους υπόλοιπους. Όλως τυχαίως εργάζονται στην βουλή και οι περικοπές δεν τους ακουμπάνε.

Άντε για τα μάτια του κόσμου να βγει καμιά απόφαση για τα επιδόματα τους από τον πρόεδρο της βουλής που αργότερα θα την πάρει πίσω.

Κατά τα άλλα το 2011 προβλέπεται ότι θα είναι το έτος με την καλύτερη προετοιμασία για να υποδεχθούμε το 2012, το έτος της καταστροφής.

Βέβαια πολλοί Έλληνες δεν θα καταλάβουν την διαφορά. Τι 11, τι 12…

Τώρα να ευχηθώ; Μπα, άσε…

Μικρός Φωκίων

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ''..ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ... ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΓΙΝΕ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΝΗΣΗ...ΣΥΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....ΑΝΤΕ, ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΣ... ΤΩΡΑ;