ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.1.11

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΣΑΣ

Η προ ημερών παρέμβαση του προέδρου του "Δικτύου 21" κ.Κρανιδιώτη εκτός απο τις αναταράξεις που επέφερε εντός της ΝΔ αλλά και εντός του πολιτικού συστήματος των...δήθεν προοδευτικών...δήθεν δημοκρατών και των δήθεν Ελλήνων.
Έφερε στο προσκήνιο και την κατάσταση που επικρατούσε για δεκαετίες στην ΝΔ.
Μια ερμαφρόδιτη κατάσταση που στηρίχτηκε στο παραμύθι του μεσαίου χώρου με μοναδικό σκοπό και απώτερο στόχο την τελική κατάληψη της εξουσίας απο ανθρώπους με ιδεολογικό κενό και διαχειριστική...αρπακτική όπως αποδείχτηκε πολιτική.
Αυτό το κενό επέτρεψε την διαχείριση ενός μεγάλου κομματιού των ψηφοφόρων με βάση το ατομικό συμφέρον και το πρόσκαιρο κέρδος.
Αυτή ήταν η "ιδεολογία" που προκρίθηκε για να δελεάσει το λεγόμενο και ανύπαρκτο μεσαίο χώρο.Και ήταν λογικό μέχρις ενός σημείου αφού ο απο-ιδελογικοποιημένος ψηφοφόρος μην έχοντας κανένα ηθικό ή αξιακό φραγμό για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι η πάρτη του και κυρίως η τσέπη του.
Αυτό όμως ήταν και η επιδίωξη του πολιτικού συστήματος.
Να δημιουργήσει μια μάζα ψηφοφόρων που δεν θα κατευθύνονται απο αρχές ή ιδεολογίες αλλά απο δούναι και λαβείν.
Μια μάζα που δεν θα έχει συλλογικό συμφέρον αλλά ο καθένας για την πάρτη του.
Με αυτή λοιπόν την λογική τα κόμματα θυσίασαν ηθελημένα τις ιδεολογικές τους καταβολές.
Αλλωστε πολλά απο τα "νέα" στελέχη τους ήταν ήδη αδιάφορα για αυτές.
Και με το να πετούν ένα κομμάτι ψωμί στον "κεντρώο" συνήθως έναν διορισμό τον έκαναν Πασοκτζή ή Νεοδημοκράτη.
Αυτή είναι και η ουσία της δημοκρατίας που υπηρέτησαν τα δυο μεγάλα κόμματα.
Αυτές είναι και οι "πλειοψηφίες" που μας κυβερνούν.Και για αυτό ακριβώς τον λόγο πριν η χώρα χρεοκοπήσει οικονομικά,χρεοκόπησε πρώτα αξιακά.
Αποτέλεσμα αυτού ήταν να βγεί στην επιφάνεια η "ιδεολογία" των κουκουλοφόρων και η "ιδεολογία" των αρπακτικών που καταλήστευσαν τα δημόσια ταμεία.
Ποιοι όμως υπηρέτησαν όλη αυτή την ιδεολογική πτώση της κοινωνίας;
Ο κ.Καραμανλής που αν κάποιος τον ρωτούσε ειλικρινά για την ιδεολογία του θα έλεγε....Καραμανλής.
Ο κ.Παπανδρέου που ανάθεμα αν ξέρει και τι είναι αφού στο εξωτερικό εμφανίζεται σοσιαλιστής ενω στο εσωτερικό συμπεριφέρεται ως χούντα μαύρη και άραχνη.
Ο κ.Καρατζαφέρης που για ένα τηλεοπτικό τέταρτο ή μια φωτογραφία μπορεί να γίνει απο "κουκουλοφόρος" εως γραφικός βασιλόφρονας (αναλόγως τον καμεραμάν).
Η κ.Μπακογιάννη που μας ταλαιπωρεί για χρόνια και που ο "φιλευλεθερισμός" της την οδήγησε να χαρακτηρίσει ως και "φασίστα" τον κ.Κρανιδιώτη για τις απόψεις που εξέφρασε.
Και ενα σωρό συνοδοιπόροι τους τόσο στα κόμματα αλλά και έξω απο αυτά.
Χιλιάδες "ακαδημαϊκοί" (7.500 αυτή την στιγμή) που διορίστηκαν και αρκετοί εξ αυτών που η μόνη τους προσφορά είναι είτε η συνέχιση της απο-ιδεολογικοποιήσης είτε ο εθνομηδενισμός είτε για τους ποιο "μαχητικούς" η επιβολή των αναρχο-κομμουνιστικών θεωριών.
Αν λοιπόν σε αυτούς τους πολιτικούς προσθέσουμε τα "κομματικά" όργανα τους, την μιντιακή προπαγάνδα και τις στρατιές των διορισμένων αρπακτικών έχουμε τι άλλο;
Την ωραία δημοκρατία σας.Να την χαίρεστε.......

Δεν υπάρχουν σχόλια: