ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.1.11

Παρακαλώ μην ενοχλείτε. Οι Έλληνες καθεύδουν.... Τι είναι αυτό που έχουμε πάθει όλοι οι Έλληνες;

Δεν μας ενοχλεί η υποδούλωση της χώρας στο ΔΝΤ και στους άλλους επικυρίαρχους.
Δεν μας ενοχλεί που η εκλεγμένη κυβέρνηση του τόπου, άλλα υποσχέθηκε προεκλογικά και τώρα εκτελεί τις εντολές ξένων υπερκυβερνητών, χωρίς να φέρει ουδεμία αντίρρηση.
Δεν μας ενοχλεί καθόλου η ακρίβεια σε όλες τις εκφάνσεις της.
Δεν καιγόμαστε από τον καλπασμό της τιμής των πετρελαιοειδών.
Δεν μας ενοχλεί η ληστρική φορολογία και των ψαλίδισμα μισθών και συντάξεων.
Δεν ανησυχούμε από τα δηλητήρια που μας μπουκώνουν, ως τρόφιμα, είτε ως οτιδήποτε ακατάλληλο για την δημοσία υγεία.
Δεν κρίνουμε σκόπιμο να διαμαρτυρηθούμε κατά της βάναυσης επιθέσεως κατά της υγείας και της τσέπης μας.
Δεν ανησυχούμε από την υποβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας και από την κατάληψη της Πατρίδας μας από τους κάθε λογής λαθρομετανάστες.
Δεν αισθανόμαστε ότι μας κοροϊδεύουν με όσα η κυβέρνηση και τα πληρωμένα παπαγαλάκια της καθημερινώς μας σερβίρουν, ως εάν να απευθύνονται σε λοβοτομημένα όντα.
Δεν μας ενοχλεί καθόλου που ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της τρόϊκας, απευθύνεται προς τους ιθαγενείς και τους λούζει με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.
Μας κλέβουν την ζωή μας, το μέλλον των νέων και της χώρας μας και λέμε «ευχαριστώ»! Τα πιάτα και τα στομάχια μας είναι γεμάτα δηλητήρια και φονικές ουσίες και οι τσέπες μας άδειες, αλλά εμείς δεν διαμαρτυρόμαστε καν γιατί μας εκλαμβάνουν ως βόδια (με όλη τη συμπάθεια προς τα τετράποδα).

Γιατί τα λέμε αυτά;

Απτόητοι, υπερήφανοι, ατάραχοι και αδιάφοροι, οι Έλληνες συνεχίζουμε τις καθημερινές συνήθειές μας ως εάν να μη συμβαίνει τίποτε. Τίποτε δεν μας τρομάζει και τίποτε δεν ενοχλεί τον homo Hellinikous. Συχνά-πυκνά, οι πολιτικοί μας, μονίμως κενολογούντες και ακόπως φλυαρούντες, επικαλούνται την κοινωνία των πολιτών, ως ένδειξη της πολιτικής και κοινωνικής μας δήθεν ωρίμανσης. Μα, πού είναι αυτή η «κοινωνία των πολιτών»; Προφανώς ασχολείται με το να βοηθά την κυβέρνηση στην προσπάθειά της να μην πτωχεύσει η χώρα!.
Ξέρουν τους Έλληνες... Απαθείς άλλοτε, απαθείς και τώρα. Εδώ κοτζάμ τουρκική εισβολή γίνεται καθημερινώς στο Αιγαίο και στη Θράκη και ουδείς ανησυχεί. Εδώ όλοι αποθρασύνθηκαν με την ανυπαρξία μας και ζητούν επιτακτικά κάτι από την Ελλάδα. Εδώ κοτζάμ ληστεία του κράτους συντελέσθηκε και δεν άνοιξε σχεδόν μύτη και θα πληρώσουν τώρα όλοι οι κλέφτες και όσοι ληστεύουν τον Ελληνικό λαό αναίσχυντα;
Σώπα, καλέ!

Εδώ είναι Ελλάδα, δεν είναι παίξε-γέλασε.
Είναι μπούκωσε αυτούς που πρέπει και πέρασε!
Syndesmos71

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λέτε, ποιος ακούει; Κοιμόμαστεεεεε