ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.3.11

Εξαφανίζονται τα μετρητά τους επόμενους μήνες...

Η εξαφάνιση των μετρητών θα είναι το μεγαλύτερο δράμα που θα ζήσουμε τους επόμενους μήνες.
Η διαδικασία εξαφάνισης των μετρητών είναι η εξέλιξη που αρχίζει τώρα, καθώς η "εσωτερική υποτίμηση" που ζήτησαν οι εταίροι μετατρέπεται σε "εσωτερική πτώχευση" δηλαδή η χώρα δεν θα πληρώνει τις υποχρεώσεις της στο εσωτερικό, για να μπορέσει να πληρώσει τις υποχρεώσεις της στους ξένους δανειστές..

Υπάρχουν τρείς αιτίες για τις οποίες τα μετρητά θα εξαφανισθούν απο την αγορά και...έτσι θα φτάσουμε στον απόλυτο πάτο της ύφεσης μέσα στους επόμενους μήνες. 0ι αιτίες είναι :

Πρώτον το δημοσίο δεν έχει ούτε ένα ευρώ για να πληρώσει τους προμηθευτές του και αν γίνει κανένα "αστείο" με την πέμπτη δόση του δανείου των 110 δισ ευρώ, δεν θα έχει ούτε για να πληρώσει τους μισθούς. Θα συνεχίσει φυσικά να πληρώνει τους ξένους πιστωτές (τόκους και χρεωλύσια) αλλά δεν θα πληρώνει τις εγχώριες υποχρεώσεις του. Ήδη ψηφίστηκε νόμος που δίνει το δικαίωμα στο δημόσιο να πληρώνει με ομόλογα - οπότε καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει.

Ο δεύτερος λόγος είναι οτι η Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα ζήτησε απο τις ελληνικές τράπεζες να της παραδώσουν εντός του Απριλίου πρόγραμμα αποπληρωμής των δανείων 95 δισ ευρώ που έχουν πάρει μέσω εγγυήσεων και ομολόγων. Οι τράπεζες θα πρέπει κάθε μήνα να επιστρέφουν τα συμφωνημένα ποσά στην ΕΚΤ και αυτό φυσικά θα περιορίσει τη ρευστότητα τους ασφυκτικά. Με λίγα λόγια οι τράπεζες δεν θα δώσουν φέτος καθόλου δάνεια και μάλιστα θα περιορίσουν τα δάνεια που ήδη έχουν χορηγήσει. Όποιο δάνειο λήγει δεν θα ανανεώνεται.

Τρίτον, η αγορά λειτουργεί μόνο με επιταγές και μάλιστα μεταχρονολογημένες μεγάλης διάρκειας. Οι επιχειρήσεις έχουν δυσκολία εξεύρεσης μετρητών για να πληρώσουν τους μισθούς και τις άλλες υποχρεώσεις τους. Συνεπώς θα αρχίσουν να καθυστερούν τις πληρωμές των υπαλλήλων τους και των προμηθευτών τους. Η διακράτηση μετρητών θα γίνει το "εθνικό σπορ" για όλες τις επιχειρήσεις αλλά και τους καταναλωτές, οι οποίοι θα διακόψουν εντελώς την κατανάλωση εκτός των πολύ αναγκαίων προιόντων και υπηρεσιών.

Εξαιτίας της εξαφάνισης των μετρητών θα μπούμε σε μια "φούσκα χρέους" όπου ο ένας θα χρωστάει στον άλλον και θα ξεσπάσει νέο κύμα διαδοχικών πτωχεύσεων.

Οι αποφάσεις των ευρωπαίων ηγετών τον Μάρτιο, δεν μπορούν να ανατρέψουν αυτή την κατάσταση ακόμη και αν είναι ευνοικές για την ελληνική υπόθεση. Και αυτό διότι η ρευστότητα δεν απελευθερώνεται άμεσα, αλλά σταδιακά στα επόμενα χρόνια. Παράλληλα, τα χρήματα με τα οποία τροφοδοτείται η ρευστότητα είναι και πάλι δανεικά, συνεπώς κάθε ένεση ρευστότητας σήμερα δημιουργεί νεός χρέος.

Τα μόνα μετρητά που θα μπούν στην ελληνική οικονομία φέτος θα είναι τα τουριστικά έσοδα και τα έσοδα απο τις εξαγωγές.
Αυτά ασφαλώς θα περιορίσουν την ασφυξία, αλλά επαρκούν; Αμφίβολο.
Η έλλειψη μετρητών θα είναι η θρυαλίδα για την κοινωνική έκρηξη διότι οδηγεί αυτόματα απο την φτώχεια στην πείνα μεγάλο μέρος της κοινωνίας.
Και τότε θα αρχίσουν οι πολιτικές εξελίξεις..

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=phzvaCz5A50

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ, 12:00, Έξω από όλα τα καταστήματα της Eurobank ανά την Ελλάδα. Η Eurobank πίσω από το έργο του ΧΥΤΑ.
01/03/2011 By admin

Σε πανελλαδική διαμαρτυρία κατά της Eurobank καλούν οι κάτοικοι της Κερατέας.

H Eurobank και ο Ομιλος Λασκαρίδη φέρνουν τα σκουπίδια στην Κερατέα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της 1/11/2010, η Eurobank και ο Ομιλος Λασκαρίδη ειναι οι νέοι συνιδιοκτήτες της ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΑΤΕΕ,

(http://www.mesogeos.gr/GR/default.asp?area=news&id=86)

η οποία υπερήφανα διαφημίζει στον διαδικτυακό της τόπο ότι είναι ο ανάδοχος του έργου

“ΧΥΤΑ στην ΟΕΔΑ Αν. Αττικής στη θέση “ΒΡΑΓΩΝΙ” Κερατέας-Λαυρεωτικής”

http://www.mesogeos.gr/GR/default.asp?area=content&id=130

Όπως αναφέρει σε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ η Eurobank EFG “Ο κλάδος της διαχείρισης αποβλήτων προβλέπεται να εμφανίσει σημαντική ανάπτυξη στα επόμενα έτη λόγω της έλλειψης επαρκών υποδομών διαχείρισης απορριμμάτων με βάση τις σημερινές ανάγκες και την υποχρέωση συμμόρφωσης της Ελλάδας με την οδηγία της Ε.Ε.. Το ύψος των απαραίτητων επενδύσεων μέχρι το 2015 εκτιμάται ότι θα ανέλθει σε € 5 δις. και η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη του κλάδου.»

Επειδή

— την ανάπτυξη που δηλώνει πως θέλει η Eurobank EFG μπορεί να την πετύχει εγκαθιστώντας ΧΥΤΑ στην Εκάλη, όπου έχει και τον κατάλληλο χώρο του Εκάλη Club, ιδιοκτησίας της μεγαλομετόχου της Τράπεζας Μαριαννας Λάτση

— στην Ελβετία που διαμένει μόνιμα ο Σπύρος Λάτσης , ο άλλος μεγαλομέτοχος της Τράπεζας, δέν θάβουν σκουπίδια σε κατοικημένες περιοχές, πάνω απο στοές μεταλλείων και μέσα σε Αρχαιολογικούς χώρους

— η κόρη της Μαριαννας και ανηψιά του Σπύρου, Αριέττα Λάτση, δέν έχει περισσότερα δικαιώματα από τα δικά μας εγγόνια που θέλουν οι κύριοι αυτοί να μεγαλώσουν μέσα στα σκουπίδια

ΚΑΛΟΥΜΕ

Όλους τους Ελληνες σε κινητοποιήσεις συμπαράστασης στον Αγωνιζόμενο Λαό της Κερατέας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ, 12:00, Έξω από όλα τα καταστήματα της Eurobank ανά την Ελλάδα

Με συνθημα ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ. ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ EUROBANK, ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Επιτροπή Κατοίκων Λαυρεωτικής

Eurobank και Όμιλος Λασκαρίδη οι νέοι μέτοχοι στη ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Α.Ε.

01/11/2010

Μετά την έγκριση της σχετικής συμφωνίας από την Επιτροπή Ανταγωνισμού οριστικοποιήθηκε η μεταβίβαση του 40% των μετοχών της ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Α.Ε., μητρικής εταιρείας του Ομίλου, στην εταιρεία SINDA ENTERPRISES COMPANY LIMITED, κοινή εταιρεία της Eurobank και του Ομίλου Λασκαρίδη.

Όπως αναφέρει σε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ η Eurobank EFG “Ο κλάδος της διαχείρισης αποβλήτων προβλέπεται να εμφανίσει σημαντική ανάπτυξη στα επόμενα έτη λόγω της έλλειψης επαρκών υποδομών διαχείρισης απορριμμάτων με βάση τις σημερινές ανάγκες και την υποχρέωση συμμόρφωσης της Ελλάδας με την οδηγία της Ε.Ε.. Το ύψος των απαραίτητων επενδύσεων μέχρι το 2015 εκτιμάται ότι θα ανέλθει σε € 5 δις. και η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη του κλάδου.»

Η είσοδος των νέων μετόχων επιβεβαιώνει την επιτυχή μέχρι σήμερα πορεία της ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ και την ενισχύει αποφασιστικά ώστε να πρωταγωνιστήσει στις εξελίξεις στην αγορά νερού και αποβλήτων.

ΧΥΤΑ Κερατέας-Λαυρεωτικής, Αν. Αττικής

Έργο: “ΧΥΤΑ στην ΟΕΔΑ Αν. Αττικής στη θέση “ΒΡΑΓΩΝΙ” Κερατέας-Λαυρεωτικής”

Κύριος του έργου: Περιφέρεια Αττικής

Ανάδοχος: ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΑΤΕΕ

Δυναμικότητα:127.500 τόνοι/έτος

Χωρητικότητα:

Διάρκεια ζωής:

Συμβατική αμοιβή: 10.962.790 ευρώ

Περιγραφή:
Αφορά στην κατασκευή, οργάνωση και λειτουργία του Κεντρικού ΧΥΤΑ στην ΟΑΕΔΑ νοτιοανατολικής Αττικής
lavreotiki com

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ είπε...

http://www.tosxediodiexodou.gr/