ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.3.11

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ" ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

15 μέρες έλεγαν....Ενας ολόκληρος μήνας πέρασε και η φιλοξενία μετά εμφανίσεων ως guest star σε διάφορες εκδηλώσεις υποβασταζόμενων λαθρομεταναστών που συνεχίζουν την απεργία πείνας συνεχίζεται.
Τρίβουν τα χέρια τους οι γνωστοί αλληλέγγυοι που έχουν στριμώξει κατά πως φαίνεται την κυβέρνηση στην γωνία.
Μια κυβέρνηση που προσπαθεί ανοήτως να ακροβατίσει ανάμεσα στο νόμιμο και το "ανθρωπιστικό".
Κι όμως όλα αυτά δεν θα είχαν συμβεί εξαρχής εαν η κυβέρνηση αντί διαλόγου με παράνομους και επαγγελματίες επαναστάτες είχε εκκενώσει την Νομική και την ίδια μέρα απελάσει και τους 300 "αναξιοπαθούντες" που με την πολιτική καθοδήγηση των γνωστών κύκλων συνεχίζουν να εκβιάζουν σήμερα ζητώντας την εδω και τώρα νομιμοποίηση τους.
Η κυβέρνηση βρίσκεται πλέον ανάμεσα σε...γκρεμό και ρέμα αφού ουτε φυσικά θέλει να πεθάνει κάποιος απο αυτούς αλλά και απο την άλλη εαν τους νομιμοποιήσει θα είναι η μεγαλύτερη βλακεία ύστερα απο την ψήφιση του λαθρονόμου.
Επιλέγει λοιπόν μια μέση οδό με την πρόταση 6μηνης ανανέωσης παραμονής και μετα....αλλους 6....και μετά άλλους 6 και πάει λέγοντας προσπαθώντας ουσιαστικά να τους νομιμοποιήσει απο την "πισω πόρτα".
Και αν και η πρόταση για τους λαθρομετανάστες είναι αρκετά συμφέρουσα γιατί για το ελληνικό κράτος είναι ακόμα μια απόδειξη ότι οι νόμοι είναι για να καταπούνται αρκεί να εξυπηρετείται το πολιτικό συμφέρον και οι γενικότεροι σχεδιασμοί.
Οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι δασκαλεμένοι απο την αναρχοαριστερή σαβούρα αρνούνται θέλοντας να εξωθήσουν την ελληνική πολιτεία στα άκρα που γνωρίζουν όμως ότι δεν είναι διατεθειμένη να φτάσει.
Προσέξτε η γνωστή "ελληνίδα" Αλ Σαλέχ πως συμβουλεύει την κυβέρνηση μεσα απο άρθρο της.
"....... προφανώς, και δεν υφίσταται χώρος για διαπραγμάτευση.
Και τώρα είναι αργά. Πλέον, οφείλουν να ενδώσουν στα αιτήματα των απεργών πείνας. Οφείλουν να προστατεύσουν τις ζωές των ανθρώπων αυτών που το μόνο που στην πραγματικότητα διεκδικούν είναι να τους δώσει το κράτος μια κάποια σημασία. Διότι τα αιτήματά τους μπορεί ως μαζικά να θεωρούνται έωλα, αλλά σε ατομικό επίπεδο είναι απολύτως λογικά και υφίσταται σχετική νομοθετική ρύθμιση για την ικανοποίησή τους.
Οφείλουν δε οι καθ’ ύλην αρμόδιοι υπουργοί να προστατεύσουν την ελληνική κοινωνία και το κύρος της χώρας εν γένει. Διότι είναι προφανές ότι εάν συμβεί το μοιραίο, εάν χάσει τη ζωή του κάποιος από τους απεργούς πείνας, θα ξανακαεί η Αθήνα και όχι μόνο – είναι σίγουρο ότι θα λειτουργήσει ως ντόμινο εξεγέρσεων από Παρίσι ως Λονδίνο και Βερολίνο. Θα γίνει ο δικός μας Mohamed Bouazizi. (Διότι στις δυτικές δημοκρατίες , από όσο γνωρίζω, ουδείς πεθαίνει σε απεργία πείνας.) Κι όλα αυτά θα συμβούν επειδή κάποιος υπουργός επιθυμεί να επιδείξει σκληρό πρόσωπο......".
Για όσους δεν κατάλαβαν ο εκβιασμός είναι τόσο υπαρκτός όσο και ωμός απειλώντας οτι σε περίπτωση μη συμόρφωσης της κυβέρνησης απειλείται με γενικευμένη εξέγερση των λαθρομεταναστών που ΕΜΕΙΣ ταιζουμε ΕΜΕΙΣ περιθάλπτουμε ΕΜΕΙΣ ανεχόμαστε.
Ειλικρινά εδω που έφτασε η κατάσταση μακάρι να τους νομιμοποιήσει......
Ετσι θα υπάρχει προηγούμενο και πλέον προς τι οι απεργίες;
Προς τι οι πορείες;Προς τι οι νόμοι;
Οποιος δεν γουστάρει το οτιδήποτε θα μπορει να μαζέψει 50-100 άτομα και να πει π.χ κάνω απεργία πείνας για να με νομιμοποιήσετε και μένα.
ή κάνω απεργία πείνας γιατί δεν γουστάρω μείωση του μισθού ή της σύνταξης μου.
Κάνω απεργία πείνας γιατί δεν γουστάρω να πληρώνω φόρους και να πηγαίνουν τα λεφτά μου στα πολιτικά αρπακτικά και τους τοκογλύφους.
Εαν συμβεί λοιπόν κατι τέτοιο ποια θα είναι η θέση της "ανθρωπιστικής" κυβέρνησης και τι θα πράξει;
Θα ματαιώνει ανα εξάμηνο τις μειώσεις μισθών και τις πληρωμές στην εφορία;
Καταλαβαίνει λοιπόν ο καθένας ότι ξέχωρα απο τις λυπητερές ιστορίες και την δήθεν ανησυχία που πλασάρεται καθημερινά εαν η κυβέρνηση ανοίξει μια τέτοια "φάμπρικα" το κόστος θα είναι πολύ μεγαλύτερο και ίσως να έρθει αντιμέτωπη με πραγματικά προβλήματα Ελλήνων πολιτών και όχι πολιτικά παιχνιδάκια μιας χούφτας γνωστών "ακτιβιστών".
Πολύ σωστά ο αρμόδιος εισαγγελέας διέταξε έρευνα για το ποιος απαγόρευσε την εισοδο του υγειονομικού στην Υπατία.Ομως ακόμα περιμένουμε τα αποτελέσματα της έρευνας και τις ποινικές ευθύνες για όσους σχεδίασαν και οργάνωσαν την όλη...επιχείρηση.
Αρα θα υπάρξουν ή είναι και αυτή ακόμα μια έρευνα "στάχτη στα μάτια" των Ελλήνων πολιτών μέχρι να ξεχαστεί το θέμα;
 
                                                                                     πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: