ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.3.11

ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ... ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ... ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ

Αφού συμπλήρωσε 13 ώρες μαλάκυνσης, κατέρρευσε η εκδοχή της ληστείας περιπτέρου με θύματα άνδρες της ΔΙ.ΑΣ, όπου με την απειλή 4-5 καλάσνικοφ άγνωστοι επιχείρησαν να αφαιρέσουν ΚΥΡΙΩΣ τις κάρτες κινητής και ακίνητης τηλεφωνίας από τον περιπτερά.  

Οι χαλασμένες πληροφορίες προήλθαν (χθες βράδυ στις 20.00′μ.μ.) και αποσύρθηκε σήμερα (09.00′ το πρωί) από ανώνυμους πληροφοριοδότες της ασφάλειας προς τα ευαγή πορνεία των τηλεκαναλιών. Με άνεση, σαν να μη τρέχει τίποτα…. Όλα νορμάλ των ανωμάλ…..

Μέσα στη σύγχυση της κατάργησης ολόκληρων πρωϊνών καραγκιοζομπερντέδων, ο θίασος του Παπαδάκη (εξ ανάγκης και για να σώσει τα προσχήματα όλων των κοτσανοπαραγωγών) ρίχθηκε με πλεόνασμα θράσσους, μια μάλλον παλιά ιστορία εμπλοκής κακοποιών με αστυνομικούς, για θέμα λαθρεμπορίας ….καλάσνικοφ. Μέσα στη φαντασία σου, καλή κι’ η μαλακία σου.


Προσπαθώ 2,5 χρόνια να σας εκπαιδεύσω και μάλλον μου βγαίνετε μεταξεταστέοι.

Αν απορείτε γιατί ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΣ Μπαρμπανίκος δεν έπεσε στη λούμπα του περιπτερά, είναι πολύ απλό:


Ενώ μου τα ζαλίζουν με φανατίλα επί ώρες για ληστεία περιπτερά με περίπτερο, μου κρύβουν τον περιπτερά, που δεν συμβαίνει σε καμία αληθινή ιστορία…..
Και να πω “καλά, ίσως τον προστατεύουν – που καρφί δεν τους καίγεται”,… αλλά να μου κρύβουν και το κλεμμένο περίπτερο, κάτι πούστικο παίζεται εναντίον της νοημοσύνης μου, που στα νιάτα της είχε χτυπήσει 165 ΝΤΑΝ!!!!  

Ανήθικο Δίδαγμα: 

Μην ακολουθείτε σαν πρόβατα τους χρυσοπληρωμένους πράκτορες του σάπιου συστήματος.


ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: