ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.3.11

Γιάννη & Γιώργο,εσείς δεν θα γίνετε ποτέ Γρηγορόπουλοι

Σήμερα δε θα σας πω καλημέρα,επειδή είναι μια (ακόμα) μέρα ντροπής για την ταλαίπωρη πατρίδα μας,που δείχνει ανυπεράσπιστη να επιβιώσει,επειδή κατοικείται από άχρηστα ανθρωποειδή.

Ανθρωποειδή πρόθυμα να ξεφτιλιστούν όσο περισσότερο γίνεται,που χαχανίζουνε ξεδιάντροπα βλέποντας τα κουνήματα του εθνικού μας φούστη και της γελοίας παρέας των ΑΜΑΝ που περνάνε τις θεωρίες του πουστοσύριζα για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών και τους πουστογάμους

Ανθρωποειδή που είναι πρόθυμα να διαδηλώσουν επειδή αδικήθηκε η ομάδα τους,την ώρα που σφυρίζουν αδιάφορα για τα όργια που συμβαίνουν δίπλα τους.Τόσο ποδόσφαιρο και τόση τσόντα είχε να πέσει από τη χούντα και ο Έλληνας ραγιάς δείχνει να το απολαμβάνει.

Ανθρωποειδή που ετοιμάζονται να γιορτάσουνε τα κούλουμα,να ντυθούνε μασκαράδες και να πάνε να γλεντήσουνε στα καρναβάλια.Μην κάνετε μαλάκες τον κόπο,μασκαράδες είσαστε ντυμένοι όλο το χρόνο.

Δεν έχω λόγια να εκφράσω την οργή μου για τη χθεσινή δολοφονία του Γιάννη και του Γιώργου2 απρόσωπων αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ,όπως πάνε να μας περάσουν οι Αλήτες Ρουφιάνοι Δημοσιοκάφροι και οι κάθε ιντερνετικοί παρατρεχάμενοι. και όχι

Δυο παιδιά που έχασαν τη ζωή τους πάνω στο καθήκον.Μα ποιο καθήκον αλήθεια ; Να προστατέψουν ποιον ; Εμένα ; Εσένα ; Τον άλλο ;

Μάταιος κόπος παλικάρια μου.Τίποτα δε θα γίνει,όπως κι εσείς δεν θα γίνετε ποτέ Αλέξανδροι Γρηγορόπουλοι.

Θα μείνετε στην ιστορία σαν 2  νεκροί αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ

Καλή Αποκριά ραγιάδες.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΕΣΕΝΑ? ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΛΑ? ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥΣ ΧΥΣΑΝΕ...ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ.

ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΟΡΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ...ΤΟΝ ΑΟΠΛΟ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ, ΜΕ ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ,ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ,ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ.
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ''ΧΙΛΙΕΣ ΕΣΕΙΣ, ΜΙΑ ΕΜΕΙΣ''...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ.
ΡΑΓΙΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΕ

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ,ΕΙΤΕ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΛΕΞΗΣ,ΕΙΤΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΤΕ ΓΙΩΡΓΟΣ...ΘΥΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΗΤΑΝ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ MARFIN ΜΕ ΤΟΥΣ 4 ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΟΠΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ...."ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΟΠΛΑ".


ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΗΤΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΗΤΑΝ ΜΠΑΤΣΟΙ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΣΗΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ.

ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΣΚΥΛΙΑΖΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΜΠΟΣΟΥΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΔΗΘΕΝ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.


ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ. ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

ΜΝΗΜΗ! ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ. ΠΟΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που σας ώθησε να δημοσιεύσετε αυτήν την μπούρδα .
Διότι φυσικά ούτε ο Γιάννης ούτε ο Γιώργος είναι ο Αλέξης , όμως και οι τρεις τους έχουν κάτι κοινό ,είναι όλοι τους δολοφονημένοι .
Ας πάψουν λοιπόν οι κάθε είδους θεωρίες περί συμψηφισμού των θυμάτων,
Γιατί δεν έχουμε εμφύλιο πόλεμο , η έχουμε και εγώ είμαι τόσο βλάξ που δεν το έχω αντιληφτεί ακόμα ,
Και επειδή στο κάτω της γραφής, κανένας μας δεν γνωρίζει το πως ένοιωσαν αυτά τα δυο παιδιά πριν δυόμισι χρόνια κατά την συγκεκριμένη στιγμή, που πληροφορήθηκαν την δολοφονία του τρίτου παιδιού του Αλέξη .
Και τα αποκαλώ παιδιά γιατί στα 22-23 μας χρόνια μας , όλοι μας ακόμα παιδία είμαστε.
Ας αφήσουμε λοιπόν τις χαροκαμένες οικογένειες να κλάψουν και να ενταφιάσουν τους νεκρούς τους και ας μην σπεύδουμε πάραυτα να κερδίσουμε το κάτι τι , από το φονικό .
Και ας αντιληφθούμε ότι το σύστημα ήταν αυτό που ώθησε την κατάσταση εκεί που βρίσκεται σήμερα , είτε με τους νόμους περί ατιμωρησίας των κακοποιών , κατόπιν της συλλογικής προσπάθειας του Κουρακη του συριζα και Καστανιδη του πασοκ .( αν και ο τελευταίος μάλλον δείχνει ως ολιγοστροφος , και πιθανόν να έβαλε μόνο την υπογραφή και σφραγίδα του σε αυτό το εγκληματικό νομοσχέδιο , που αδειάζει τις φυλακές και δεν προφυλακίζει τους εγκληματίες , στην περίπτωση οπου η ποινή που επισείει η πράξη τους δεν ξεπερνά τα δέκα χρόνια φυλάκισης.
Το δε σύστημα φαυλοπουλου ραγκουσονταλαραιων ήταν αυτό που έφερε όλους τους εγκληματίες της Ασίας να διαγουμίσουν την χώρα μας .
Ο Σημίτης πρότερα είχε φροντίσει για την μετεγκατάσταση στην χώρα μας όλης της μαφίας της πρώην σοβιετικής ένωσης .
Και η κυβέρνηση του ΓΑΠ ήταν αυτή που γιγάντωσε την αντίθεση μεταξύ λαού και αστυνομίας εξαναγκάζοντας τους όλους σε άνομες πράξεις όπως στα πρόσφατα γεγονότα της κερατέας , με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθούν όλες οι νόρμες της νέας τάξης πραγμάτων και έτσι να μην εμπιστεύεται πλέον κανένας κανέναν και τίποτα.
Και ποιον άραγε να εμπιστευτεί όταν ύστερα από το χθεσινοβραδινό μακελειό δεν διαβάσαμε κάτι πολύ αναλυτικό σχετικά με το καλασνικωφ , .
Αρκούσε όμως να ανοίξει κάποιος την wikipedia , ώστε να γνωρίσει ότι το συγκεκριμένο αυτόματο ήταν για χρόνια το όπλο του ανατολικού μπλοκ ,πολύ δύσκολο σαν όπλο ώστε να το χειριστεί κάποιος που υπηρέτησε σε δυτικοευρωπαϊκό στρατό , και προπαντός ότι είναι το όπλο των αλβανών των Κοσσοβαρων των Αφγανών και όχι των Ελλήνων .
Τα συμπεράσματα νομίζω πως περισσεύουν .
Αυτά φίλοι μου χωρίς καμία κακιά , αλλά απλώς είναι η κριτική μου , και η διαπίστωση , ότι τέτοια δημοσιεύματα μας απροσανατολίζουν από τον κοινό αγώνα ενάντια στην παγκοσμιοποίηση και την άλωση της χώρας από τους λαθροεποίκους .
HEIL GAP (forever gap)

Ανώνυμος είπε...

from HEIL GAP

Υ.Γ.
Όσο τον βρωμιάρη στο ΑΜΑΝ που θεωρεί ότι η ζωή του έχει μεγαλύτερη άξια από των νεκρών παιδιών , η για τον Λαζόπουλο ο οποίος πρόπερσι είχε κλείσει το θέατρο του για δυο μέρες προφανώς διότι γνώριζε το τι θα εξακολουθήσει , ίσως αφού και αυτός τους παροτρύνε σε εξέγερση εναντίον των καταστημάτων των βιτρινών των αυτοκίνητων των κάδων σκουπιδιών και οτιδήποτε αλλο είχε να ανακυκλώσει το σύστημα , εγώ προσωπικά ούτε τους βλέπω στην TV ούτε με ενδιαφέρουν οι αλητείες τους .

ΔΕΝ θεωρω ΕΠΙΣΗΣ το blog "ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ" ως ραγιαδες.
Γιαυτο αλλωστε και σας διαβαζω .