ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.3.11

Tον Ιούνιο κουρεύουν τα δώρα στους Δημόσιους υπάλληλους...

Της Μιχαλούς
  
Μαχαίρι βάζουν στα τέλη Ιουνίου σε όλα τα επιδόματα εορτών και αδείας, στο σύνολο  των  υπαλλήλων  του Δημοσίου τομέα, οι νέες ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση για το ενιαίο μισθολόγιο.
Το
τελευταίο κουτσουρεμένο δώρο θα το πάρουν οι 768.000 δημόσιοι υπάλληλοι το Πάσχα που μας έρχεται. Το ίδιο διάστημα όμως αναμένεται να «κουρέψουν» με τις εντολές της τρόικας, όλα τα επιδόματα που δεν...
 σχετίζονται με την παραγωγικότητα καθώς και κάθε είδους παροχές.
Αν και  η  μισθολογική δαπάνη που επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό ήδη μειώθηκε το 2010 κατά 11% έναντι του 2009 ( η μείωση οφείλεται πρωτίστως στη μείωση των επιδομάτων και δευτερευόντως στην αποχώρηση των 53.000 υπαλλήλων από το Δημόσιο)…. Στους όμως τροικανούς δεν φθάνει μόνο αυτό θέλουν ακόμη περισσότερο αίμα… Επιτάσσουν το ενιαίο μισθολόγιο να ενεργοποιηθεί τον Ιούνιο.
Η... εξοικονόμηση μισθολογικής δαπάνης που θα προκύψει για το φετινό Προϋπολογισμό εκτιμάται ότι θα φθάσει τα 500 εκατ. ευρώ.
Ωστόσο την ίδια στιγμή η βουλευτική αποζημίωση ξεπερνά κατά πολύ τα 6.500 ευρώ (για καθαρά μιλάμε) το μήνα. Σας παραθέτουμε επίσημο έγγραφο από την εφορία. Τα δικά τους τα διαφυλάσσουν καλά. Οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι είναι τα εύκολα θύματα!
"Το Ποντίκι"

Δεν υπάρχουν σχόλια: