ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.3.11

Σεραφείμ: "Ντρέπομαι που αναπνέω τον ίδιο αέρα με τον Καστανίδη"!

Με τη φράση "Ντρέπομαι ως Ορθόδοξος Επίσκοπος και ως Έλλην πολίτης που αναπνέω τον ίδιο αέρα και πατώ στα ίδια χώματα με τον κ. Καστανίδη", ο κ. Σεραφείμ εξαπολύει επίθεση στον υπουργό δικαιοσύνης , για την ανάρτηση στο διαδύκτιο του προς δημόσια διαβούλευση σχεδίου Νόμου... "Για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του Ποινικού Δικαίου".

Την οργή του ιεράρχη προκάλεσε το άρθρο 3 όπου επεκτείνει τη προστασία του Νόμου και σε ομάδες η πρόσωπα που δεν προσδιορίζονται μόνο με βάση την φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική η εθνοτική καταγωγή τους αλλά και τον γενετήσιο σεξουαλικό τους προσανατολισμό. Με ανακοίνωση του ο μητροπολίτης Πειραιώς μεταξύ άλλων επισημαίνει :
"Όπως καλώς γνωρίζομε από την επιστήμη της εγκληματολογίας εν σχέσει προς το γενετήσιο ένστικτο υφίστανται δυστυχώς στην πεσμένη ανθρώπινη φύση εκτρωματικές ψυχοσωματικές εκπτώσεις, όπως η παιδοφιλία, η ομοφυλοφιλία, η...
νεκρολαγνεία και άλλες αποκρουστικές εκδηλώσεις ιδιαζόντως ειδεχθείς, που ευτελίζουν το ανθρώπινο πρόσωπο και χωματοποιούν την αθάνατον ψυχήν του. Είναι επομένως λογικό, δίκαιο, ηθικό να περιβάλλεται με πολιτειακό κύρος υπό το πρόσχημα της καταπολεμήσεως εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μια τέτοιου είδους εκτροπή της ανθρώπινης προσωπικότητος, επειδή το διατάσσουν οι γνωστοί διεθνείς κύκλοι που επιχειρούν την σαπροποίηση και αποδόμηση της ανθρώπινης κοινωνίας, ευτελίζοντας το τιμιώτατο ανθρώπινο πρόσωπο, που μόνο στην εκδίπλωση της υγιούς σεξουαλικότητός του μπορεί να ανεύρει την πληρότητα, την ελευθερία του και την αξιοπρέπειά του, στους οποίους διεθνείς κύκλους κλίνει ευλαβικά το γόνυ, όπως αποδεικνύεται, η σημερινή Κυβέρνηση;"

Ο Ιεράρχης εκφράζει ανοικτά την αμφισβήτηση του αν η
"Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει την εξουσιοδότηση από το εκλογικό σώμα να καταλύει τον αιώνιο και άφθιτο Νόμο του Δημιουργού του ανθρωπίνου προσώπου και να πριμοδοτή την παραφθορά της ανθρώπινης οντολογίας;" Και ο μητροπολίτης Σεραφείμ κλείνει με "ανάθεμα" προς τον κ. Καστανίδη: "Ντρέπομαι ως Ορθόδοξος Επίσκοπος και ως Έλλην πολίτης που αναπνέω τον ίδιο αέρα και πατώ στα ίδια χώματα με τον κ. Καστανίδη.

Και επειδή εκ των έργων του αποδεικνύεται ότι δεν πιστεύει στην κρίση του αιωνίου Θεού δημοσία του λέγω ότι θα θυμηθεί «σύντομα» τον ταπεινό μου λόγο όταν αναποδράστως, έκων άκων, όπως κάθε  άνθρωπος, θα βρεθεί ενωπιόν Του αλλά θα είναι πολύ αργά γι’ αυτόν..."


                                                                                                                                                             πηγη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://edo-provokatoras.blogspot.com/2011/03/debtocracy.html

Ανώνυμος είπε...

500 πεζοναύτες στη Βάση της Σούδας
ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ εντός των προσεχών ωρών στην αµερικανική βάση της Σούδας 400-500 πάνοπλοι αµερικανοί πεζοναύτες, και τις επόµενες ηµέρεςένα ελικοπτεροφόρο που έχει δυνατότητες αεροµεταφοράς κοµάντος σε «καυτές»περιοχές.
Ο αµερικανικός σχεδιασµός για ανακατάταξη δυνάµεων στη Μεσόγειο καιη µετακίνησή τουςκοντά στη Λιβύη, που ίσως περιλαµβάνει και την Ιταλία, συµπίπτει µε την ανάπτυξη ανοιχτά της Λιβύης της αντιτροµοκρατικής αρµάδας της Μεσογείου και µε την πύκνωση των πτήσεων του γιγαντιαίου αµερικανικού “ιπτάµενου κατασκόπου”, που εξορµά από τη Σούδα υποκλέπτοντας ό, τι εκπέµπεται από τη Λιβύη. Το Λονδίνο έχει εντάξει στα στρατιωτικά του σχέδια και τη µεταφοράµαχητικών αεροσκαφών στη Βάσητου Ακρωτηρίου στην Κύπρο προκαλώντας πονοκέφαλο στη Λευκωσία.
Η κίνηση των Αµερικανών γιααποστολή δυνάµεων στη Σούδα και στηνευρύτερη περιοχή ερµηνεύεται απόδιπλωµατικές πηγές ως προσπάθεια της Ουάσιγκτον µε διπλό κατ’ αρχάς στόχο:
– Πρώτον, προκειµένου αφενόςνα στριµώξει το καθεστώςΚαντάφι για να σταµατήσει τους βοµβαρδισµούς των αντιπάλων του και να εγκαταλείψει την εξουσία και αφετέρου για να πιέσει τους δυτικούς συµµάχους να συµφωνήσουν στη λήψη και στρατιωτικών µέτρων στο πλαίσιο υλοποίησης της αρχικής απόφασης του Συµβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ κατά της Λιβύης, όπως η ζώνη απαγόρευσης πτήσεων και η στρατιωτική στήριξη αποστολών ανθρωπιστικού χαρακτήρα.
- ∆εύτερον, προς το εσωτερικότων ΗΠΑ προκειµένου η κυβέρνηση Οµπάµα µε µια ‘’δυναµική παρουσία και επίδειξη αποφασιστικότητας’’ να αποκρούσειτην οξεία κριτική από τους αντιπάλους τηςκαι µέσα ενηµέρωσης για ‘’αβουλία’’ και για το ότι δεν προέβλεψε ούτε επηρέασε τις εξελίξεις στη Β. Αφρική.
Για την άφιξη των δυνάµεών τους, οι Αµερικανοί ειδοποίησαν ήδη την Αθήνα και το ΝΑΤΟ, χωρίς να δώσουν ακριβή σχέδια ως προς το τι προτίθεται να κάνουν ούτε φυσικά χρονοδιαγράµµατα – ίσως αυτό προκύψει κατά τις επαφές που θα έχει σήµερα στην Αθήνα ο υφ. Εξωτερικών των ΗΠΑ κ. Γκόρντον, ο πρώτος αµερικανός αξιωµατούχος που φθάνει στην περιοχή µετά τις εξεγέρσεις. ∆ιπλωµατικές και στρατιωτικές πηγές ανέφεραν ότι η άφιξη δυνάµεων καλύπτεται από το συµβατικό πλαίσιο που ισχύει, εφόσον δεν αλλάζει ηµορφή της ‘’ευκολίας’’.
Στο µεταξύ ανοιχτά της Λιβύης έχουν αναπτυχθεί περίπου 20 πολεµικά πλοία – αµερικανικά (2), βρετανικά (2), ιταλικά (5), γερµανικά (3), τουρκικά(4) και από ένα (1) ολλανδικό, γαλλικό, ισπανικόκαι ελληνικό. Μερικά ακόµα µετακινούνται ή είναι κοντά σε ετοιµότητα, όπως δύο ελληνικά στη Σούδα. Από την αµερικανική αεροπορική βάση της Σούδας το αµερικανικό αεροσκάφος RC-135 – γνωστό ως ‘’γουρονοµύτης’’ – κάνεικαθηµερινά πολλές ώρες πτήσης συλλέγοντας µε τα ευαίσθητα ‘’αυτιά’’ του πληροφορίες από συνοµιλίες ή από κινήσεις αεροσκαφών.
ΛΟΥΚΑΣ ΔΗΜΑΚΑΣ
ΝΕΑ

Ανώνυμος είπε...

Σεβασμιώτατε,

Εχθροπάθεια είναι αυτό που σας διακατέχει και ουδόλως συνάδει με το πνεύμα αλλά και το γράμμα της χριστιανικής θρησκείας το οποίο διδάσκει την αγάπη και ανοχή.

Μπορείτε να διαφωνείτε αλλά το να είστε εχθροπαθής παραπέμπει στους φανατικούς βυζαντινοκρατούμενους που "ψήναν το ψάρι στα χείλη" των ανθρώπων...

Και για όσους δεν γνωρίζουν η φράση "του έψησε το ψάρι στα χείλη" αναφέρεται σε ενα συμβάν στην Κωνσταντινούπολη όπου κάποιος επίσκοπος έπιασε στα πράσα καλόγερο να τηγανίζει ψάρια σε καιρό Σαρακοστής. Ο καλός αυτός λοιπόν "χριστιανός" (ο επίσκοπος) διέταξε να γεμίσουν το στόμα του αμαρτωλού με τα κάρβουνα και πάνω εκεί να ψήσουν το ψάρι του. Όπως ήταν φυσικό ο αμαρτωλός εξέπνευσε από το μαρτύριο.

Εχω την αίσθηση Σεβασμιώτατε, Βυζαντινοκρατούμενε ότι πολύ θα θέλατε να το βλέπατε αυτό να γίνεται σε άλλες.... διόδους του ανθρώπινου σώματος για...τιμωρία των αμαρτωλών.

Ευτυχώς για όλους μας Σεβασμιώτατε ο Μεσαίωνας παρήλθε.
Οταν περάσετε από εκεί χαιρετισμούς στην ... Πόλη.