ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.3.11

Τον λογαριασμό από την "νίκη" του ΓΑΠ δεν μας τον ανακοίωσαν......

Η σύνοδος κορυφής της Ε.Ε. έληξε, την ώρα που εξέρχονται οι βρικόλακες εκ του τάφου τους για να βρούν αίμα απαραίτητο για την διαβίωσή τους.
Την ώρα εκείνη ο Έλληνας πρωθυπουργεύων της τρόϊκας, ανακοίνωσε νέα περιφανή νίκη της Ελλάδος, η οποία επετεύχθη εις βάρος όλων των άλλων κουτόφραγκων, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια, μας δάνειζαν τα χρήματά τους, για να τα μετατρέψουμε όχι σε πηγές αναπτύξεως και παραγωγής νέου χρήματος, αλλά ως μέσο ικανοποιήσεως και απολαύσεων, αγοράζοντας τα προϊόντα που οι δανειστές μας παρήγαγαν και μας τα έστελναν να τα απολαύσουμε αγοράζοντάς τα, με τα δικά τους χρήματα, καταβαραθρώνοντας έτσι την οικονομία του τόπου.
Ο άφρων αυτός παραλογισμός μας οδήγησε στην σημερινή μας οικτρή οικονομική κατάσταση. Χωρίς να παράγουμε πλέον σχεδόν τίποτα, ζούσαμε πλούσια με δανεικά. Και διακοποδάνεια πήραμε και δάνεια για αυτοκίνητα που δεν έχουμε να τα παρκάρουμε και μεζονέτες και σε εστιατόρια που πληρώναμε ολόκληρο βόδι για να φάμε μία μπριζόλα με καρυκεύματα και ντύσιμο πανάκριβο.
Στέγνωσε ο τόπος από παραγωγικότητα και από επιχειρηματικότητα, αλλά γέμισε από μεταπράτες και αλλοδαπούς εργάτες που έκαναν τις δουλειές που δεν καταδέχονταν οι εδώ μπουρζουάδες, οι οποίοι απομυζούσαν χρήματα τα οποία έστελναν στις πατρίδες τους αλλά δύσκολα να επιστρέψουν πλέον στον δημόσιο κορβανά.
Μέσα σε όλο αυτό το τοπίο οργίασαν και οι πολιτικοί μας οι οποίοι δεκάρα τσακιστή δεν έδωσαν για την οικονομική σταθερότητα και την ανάπτυξη του τόπου κατασπαταλώντας χρήματα για το συμφέρον τους, τάισαν τους υπηκόους τους με φούμαρα υποσχέσεις, καθυπόταξαν το κράτος στα κόμματα, νομοθέτησαν υπέρ των ανόμων, λεηλάτησαν και κατέστρεψαν ότι σωστό και καλό είχε ο τόπος, βυθίζοντάς τον στη χειρότερη ύφεση, δημιουργώντας αυτό το τοπίο που παρουσιάζει σήμερα η κοινωνία και ο τόπος .
Καμία νίκη λοιπόν δεν κατήγαγε ο πρωθυπουργεύων. Απλώς οι δανειστές μας δεν θέλουν να χάσουν τα χρήματά τους και έδωσαν κάποιες διευκολύνσεις, ζητώντας περισσότερες εγγυήσεις για την διασφάλιση των χρημάτων τους, τις οποίες βεβαίως θα κληθούν να πληρώσουν οι φτωχοί υπήκοοι των πολιτικών και οι οποίοι θα ξαφνιαστούν για άλλη μία φορά όταν θα τους έλθει ο λογαριασμός…..          

Δεν υπάρχουν σχόλια: