ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.5.11

Όλοι μιλάνε για εκλογές - 23 ή 30 Ιουνίου......

"Ήταν που ήταν στραβό το κλήμα, τό'φαγε και ο γάϊδαρος" της εκλογολογίας και ήρθε κι έδεσε: Όλοι στην κυβέρνηση αυτή την στιγμή μιλάνε για εκλογές. Εμφανίστηκαν και πληροφορίες που υποστηρίζουν ότι οι δικαστικοί έλαβαν την δικαστική αποζημίωση των προηγούμενων εκλογών (την εισπράττουν κάθε φορά ακριβώς πριν από τις επόμενες εκλογές) και τώρα έχουν όλοι αρχίσει να υπολογίζουν ημερομηνίες με αυτές τις 23ης και της 30ης Ιουνίου ως πλέον πιθανές.
Να πούμε ότι ξαφνικά υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στα social media από τους πολιτικούς: Π.χ. ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος που είχε 285 ημέρες "σιγή ασυρμάτου" στο Tweeter, ξαφνικά τις τελευταίες 20 ημέρες ο λογαριασμός του ξανάρχισε να κινείται και να στέλνει μηνύματα στους followers. Περίπου ίδια κινητικότητα άρχισε να δείχνει και ο λογαριασμός του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. Όλα αυτά είναι ενδείξεις εκλογών.
Γιατί; Στην κυβέρνηση θεωρούν ότι είναι πρακτικώς αδύνατον να περάσουν από την κοινωνία τα νέα μέτρα, έστω και αν περάσουν οριακά από την Βουλή με απώλειες. Θεωρούν ότι στην ψηφοφορία στην Ολομέλεια θα έχουν απώλειες 2-3 βουλευτών και αυτό θα οδηγήσει σε αποψίλωση ακόμα περισσότερο την ισχνή πλειοψηφία που διαθέτουν. Δηλαδή θα ξοδέψουν τις τελευταίες τους κοινοβουλευτικές εφεδρείες. "Δυό χρόνια δεν βγαίνουν έτσι" είπε χαρακτηριστικά κορυφαίος υπουργός μιλώντας στοdefencenet.gr.
Αλλά το σημαντικότερο όλων είναι ότι η τρόϊκα θέλιε να βάλει και τη Ν.Δ. στο παιχνίδι του Μνημονίου, οπωσδήποτε καθώς βλέπει ότι έχει χαθεί η όποια λαϊκή ανοχή για το Μνημόνιο. Ο Α.Σαμαράς το έχει ξεκαθαρίσει: "Δεν θα είμαι συνένοχος σε ένα λάθος". Τι μπορεί να γίνει μετά τις εκλογές: Μόνο κυβέρνηση συνεργασίας Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, ίσως και με την συμμετοχή και τρίτου κόμματος ΄και τέταρτου αν μπει η ΔΗΣΥ της Ν.Μπακογιάννη στη Βουλή.
Θεωρούν ότι ο Α.Σαμαράς μπορεί να επαναδιαπραγματευθεί σκληρά τους όρους του Μνημονίου για να δεχθεί να συμμετάσχει σε μιά τέτοια κυβέρνηση, αλλά τελικά θα λάβει αυτό που θέλει μέχρι κάποιου βαθμού και εν συνεχεία θα στηρίξει το κυβερνητικό σχήμα στο οποίο θα συμμετάσχει. Έτσι ή αλλιώς θεωρούν ότι το 1/3 των πολιτών που ψηφίζουν Ν.Δ. θα έχει πάλι πρόσβαση στην εξουσία και αυτό θα κάνει πιο ήπια την αντίδρασή τους στα νέα μέτρα.
Η εντεινόμενη φημολογία (χθες όλοι οι υπουργοί που πέρασαν από τον Economist μιλούσαν για εκλογές)ανάγκασε μεν τον κυβερνητικό εκπρόσωπο  Γιώργο Πεταλωτή να προβεί σε κατηγορηματική διάψευση, ωστόσο η λύση των εκλογών  συζητείται όλο και πιο έντονα στο κυβερνητικό στρατόπεδο και όχι  μόνο εξαιτίας της αρνητικής στάσης του Αντώνη Σαμαρά.
Η δυστοκία, που  παρατηρείται μεταξύ των υπουργών στο  να συγκροτήσουν ένα αξιόπιστο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, που να πείσει τις Βρυξέλλες, αλλά και η δυσφορία πολλών βουλευτών, που εκτιμούν ότι η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλα επώδυνα μέτρα  και κυρίως απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, επιβαρύνουν το κλίμα, με τρόπο ώστε η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες και  η αναζήτηση μίας άλλης πολιτικής  λύσης στο πρόβλημα, να βρίσκεται  καθημερινά πλέον στις συζητήσεις.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Μήνυμα Αναγνώστη.
Προς όλους τους ελεύθερους Έλληνες συμπατριώτες, σε όλους που ώρες εργάζονται μπροστά σε ένα PC, σαν να βρίσκονται σε ένα κρυφό σχολείο, σχολιάζοντας, μεταφέροντας και προωθώντας  αγωνίες, αγανάκτηση, ιδέες και ελπίδα σε όλους μας.
Σε όλους που άφησαν τον καναπέ τους για να πάρουν το καπνογόνο τους στο Σύνταγμα.
Στον ακομμάτιστο Αστυνομικό που παίζει τη ζωή του στη ζούγκλα της ασφάλτου.
Στον άνεργο νέο που βλέπει τα όνειρα του να του τα διαλύουν οι επίορκοι βουλευτές.
Η μοίρα τα έφερε ώστε η ενημέρωση της Ελλάδος να ανατεθεί στα πατριωτικά μπλοκ, γιατί τα μεγάλα ΜΜΕ  διαπράττουν το έγκλημα της παραπληροφόρησης του Ελληνικού Λαού, συμπράττουν σε εγκλήματα εσχάτης προδοσίας, αποδυναμώνουν  το δυναμικό της χώρας, διαφθείρουν και εκμαυλίζουν τις υγιείς δυνάμεις του Έθνους.
Αν πάμε για εκλογές πρέπει να βιαστούμε. Αν πάλι δεν πάμε πρέπει να ετοιμασθούμε.
Μπορούμε  από τώρα να φτιάξουμε ένα εξωκοινοβουλευτικό κόμμα που θα ασκεί αντιπολίτευση παρεμποδίζοντας τις κρυφές συμφωνίες και το ξεπούλημα της Ελλάδος.
Αυτό σημαίνει ότι όλες οι πατριωτικές κινήσεις θα πρέπει να συμπυκνωθούν, να ενωθούν σε ελάχιστο χρόνο προκειμένου να είμεθα έτοιμοι να πάμε σε εκλογές με σύνθημα το «Νέο Σύνταγμα» και «Αληθινή Δημοκρατία», όπου ο Λαός θα αποφασίζει για την εισβολή στην Σερβία, για τα Ίμια, τον Οτσαλάν, για το ευρώ, για το μνημόνιο για το Σχέδιο Ανάν και για κάθε μεγάλο και σπουδαίο που ενδιαφέρει άμεσα τον κυρίαρχο Ελληνικό Λαό.
Υπόψη ότι οι Δούρειοι Ίπποι πιθανόν να έχουν παρεισφρήσει στις γραμμές μας  και βρίσκονται ανάμεσα μας.
Χρειαζόμαστε ένα πατριωτικό Κανάλι και μία εφημερίδα.
Έτερο θέμα είναι η ενημέρωση των ηλικιωμένων, που δεν έχουν άλλη ενημέρωση παρά μόνο τα ΜΜΕ, γεγονός που τους έχει εγκλωβίσει σε κομματική πόλωση.
Άλλο σοβαρό θέμα είναι ο ξένος παράγοντας που λέγεται , FacebookSoros, μυστικές Υπηρεσίες καθώς και οι Λαθρομετανάστες ή παραποιημένοι εκλογικοί κατάλογοι.
Το σημαντικότερο είναι η εμπλοκή των νέων ανθρώπων που μέσω του Ιντερνέτ θα ενημερώσουν  τον κόσμο και με τον ενθουσιασμό τους θα παρασύρουν σαν τσουνάμι τους εφιάλτες και άχρηστους πολιτικούς.
Κάθε πρόταση θα βοηθήσει τον αγώνα κατά του σκοταδισμού που πάνε να μας επιβάλουν τα κόμματα της διαφθοράς.
Κάθε υπόδειξη είναι αναγκαία.
Στέργιος
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: