ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.5.11

Οι FT εκθέτουν Λοβέρδο

Ελληνική στάση πληρωμών στους προμηθευτές του κλάδου υγείας – Προπομπός αναδιάρθρωσης χρέους
 Την πολύ άσχημη κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της Υγείας, την κρίση ρευστότητας, τις τεράστιες οφειλές του Δημοσίου και την γενικότερη πολιτική που ακολουθεί το Υπουργείο αναδεικνύουν οι FT εκθέτοντας εμμέσως τον Υπουργό κ. Α. Λοβέρδο (ο οποίος ήταν από τους πρώτους που έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου δημόσια για τη κυβερνητική συνοχή και την "μνημονιακή" πολιτική που ακολουθείται)
Στο δημοσίευμα των Financial Times σημειώνεται το εξής:

Η φαρμακευτική βιομηχανία ισχυρίζεται ότι μόλις το 30% των 1,2 δισ. ευρώ των πληρωμών που οφείλονται στα δημόσια νοσοκομεία από την αρχή του 2010 έχει καταβληθεί. Ενώ από το χρέος του 2011 μόνο το 1% έχει πληρωθεί.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η κρίση ρευστότητας στον τομέα της υγείας καθιστά επιτακτική τη λήψη μέτρων ιδιωτικοποίησης ύψους 50 δισ. ευρώ από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης. Ωστόσο υπάρχουν φόβοι στις ευρωπαικές πρωτεύουσες ότι η σοσιαλιστική κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου δεν θα δεσμευτεί με τα οδυνηρά μέτρα που απαιτούνται ως προς τους στόχους των εσόδων.
"Η κατάσταση είναι δραματική", δήλωσε η Ελληνική Ένωση Φαρμακευτικών Εταιρειών σε γράμμα της προς τον υπουργό Υγείας, προειδοποιώντας ότι "είναι θέμα χρόνου να εμφανισθούν ελλείψεις στα φάρμακα".
Οι ελληνικές τράπεζες δεν δέχονται πλέον ομόλογα από μικρές επιχειρήσεις του κλάδου υγεία ως εγγύηση για την παροχή δανείου και σημειώνεται πως πολλές εταιρείες που έλαβαν κυβερνητικά ομόλογα τον προηγούμενο Δεκέμβριο έναντι προηγούμενων οφειλών τα ρευστοποίησαν με σημαντική έκπτωση. Μάλιστα, το δημοσίευμα καταλήγει στο ότι υπό αυτό το πρίσμα η Ελλάδα ενδέχεται να αναγκαστεί να αναδιαρθρώσει το κρατικό της χρέος. 

SofokleousIn

Δεν υπάρχουν σχόλια: