ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.5.11

Φρουρά Βουλής κατά βουλευτών!

Σχόλιο Ενδελέχεια:Άλλο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα "δημοκρατικών ελευθεριών", όπου τα κουρελιασμένα, αντιπαραγωγικά σώματα ασφαλείας διατάσσονται να αποδείξουν την "παραγωγικότητά" τους, καταστέλοντας φασιστικά τη διάθεση των πολιτών (στην προκειμένη περίπτωση εκλεγμένων από το λαό βουλευτών) να εκδηλώσουν την αντίθεσή τους στην προδοσία που συντελείται! 
Με τον φρούραρχο της Βουλής και 20 αστυνομικούς παρεμποδίστηκαν οι βουλευτές του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών Γιάννης Δημαράς και Βασίλης Οικονόμου να αναρτήσουν στο προαύλιο πανό. 

Το πανό έγραφε «Η Ελλάδα δεν πωλείται: Ναι στην ομοψυχία, όχι στη συνενοχή» - ωστόσο παρεμποδίσθηκαν, μόλις κατάφεραν να το αναρτήσουν τους το κατέβασαν οι αστυνομικοί.

Σε ανακοίνωσή τους οι δύο βουλευτές τονίζουν ότι η ενέργειά τους είναι συμβολική και ουσιαστική και κατηγορούν τον Πρωθυπουργό ότι καλεί στο μέγαρο Μαξίμου πολιτικούς αρχηγούς α λα καρτ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: