ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.5.11

Στην κρίσιμη αυτή στιγμή όλοι κρινόμαστε.Χωρίς καμία εξαίρεση!

Το λαικό κίνημα οφείλει να ξεπεράσει σε επείγουσα βάση τις ενδημικές αυτές αρρώστιες,να ενσωματώσει.. όλους όσους έχουν αποδεδειγμένες πρακτικές συλλογικής δράσης στο ενεργητικό τους και να ακυρώσει οιονδήποτε βολεμένο πολιτικό γυρολόγο επιχειρεί εκ συστήματος τη διάλυση συλλογικών προσπαθειών.
Θα αποτελούσε μακάβριο ανέκδοτο το ζητούμενο της..συναίνεσης των κομματιών του υπαρκτού ντόπιου συστήματος που καταρρέει, αν η συνθήκες της ζωής μας δεν οδηγούντο με μαθηματική ακρίβεια πισω στην κόλαση της δεκαετίας του 50.

Όμως,κόντρα στην πραγματικότητα της ελεύθερης πτώσης τους και στη λαική βαρύτητα που τους πάει ραγδαία προς το σημείο μηδέν της πολιτικής τους ύπαρξης, ακόμα και τα κόμματα που οδήγησαν τις ζωές μας στον εφιάλτη του σήμερα και του αύριο,καλούνται -και με τις  ηχηρές μάλιστα νουθεσίες των ξένων -να ενωθούν,σε μία ελάχιστη πολιτική συμφωνία, προκειμένου να μπορέσουν να μας αντιμετωπίσουν όσο πιό αποτελεσματικά θα τους επιτρέψουν τόσο οι συνθήκες που διαμορφώνονται όσο και κυρίως..εμείς.Πρίν, η ενδεχόμενα μετά απο κάποιες εκλογές.

Την ίδια ώρα εμείς,οι πολίτες, ο λαός, τα κινήματα, οι πρωτοβουλίες που ξεπήδησαν τον τελευταίο χρόνο σε κάθε γωνιά της χώρας,καρποί της διαρκούς αγωνίας για το αύριο,της ανεργίας,των μισθών και συντάξεων της ανέχειας, των λουκέτων και των αυτοκτονιών,των κάθε είδους προκλήσεων της οικονομικής και πολιτικής ελίτ σε βάρος της ζωής μας,παράγωγα της εσωτερικής κραυγής απελπισίας όλων όσων δεν είμαστε βολεμένοι,στέκονται ακριβώς απέναντι..

Όλοι μιλούν για την ανάγκη ενότητας σκοπών και δράσεων των πολιτών τον τελευταίο καιρό με σκοπο την αντιμετώπιση του καθεστώτος.Κάποια στιγμή φάνηκε ότι το όνειρο ενός Μετώπου Παλαικού μπορούσε να υλοποιηθεί.

Πρωτοβουλίες,κινήματα και πολίτες συμφώνησαν και υπέγραψαν συμφωνία σε συγκεκριμένους σκοπούς και τρόπους κοινής λειτουργίας και δράσης.Μια διεργασία που ήταν ανοικτή σε όλους για ισότιμη ενεργοποίηση χωρίς -απόλυτα -κανέναν αποκλεισμό.Μέ ένα καταγεγραμμένο με κάθε λεπτομέρεια αμεσοδημοκρατικό τρόπο λειτουργίας που όμως έφραζε ερμητικά  το δρόμο σε κάθε συλλογική η ατομική φιλοδοξία για καπέλωμα.

Η εξέλιξη εκείνη,την ίδια στιγμή,σήμανε συναγερμό σε έναν -ευτυχώς μικρό -κύκλο ανθρώπων με προφανώς διαφορετικές επιδιώξεις.Έτσι αφού απέσυραν την αρχική  συμφωνία τους, επιχειρούν εκ των υστέρων τη δημιουργία..Παλαικού Μετώπου απο την αρχή..

Βασισμένου στις ίδιες συμφωνημένες από κοινού αρχές.Αποδεικνύοντας έτσι ότι η όποια αδιαφανής διαφωνία τους στηρίζοταν στον παραδοσιακό ελληνικό διχαστικό τρόπο σκέψης:Γιατί την πρωτοβουλία να πάρουν κάποιοι άλλοι και όχι Εγώ ..

Τα γεγονότα δυστυχώς τρέχουν και ο πολιτικός χρόνος είναι απίστευτα συμπυκνωμένος.Όλα όσα εκτυλίσσονται γύρω μας βαραίνουν καθημερινά τις ζωές μας και θα σημαδέψουν για δεκαετίες τον τόπο μας.Η ευθύνη όλων όσων έχουν βρεθεί απροκάλυπτα απέναντι στο καθεστώς της υποτέλειας είναι δεδομένη.

Το λαικό κίνημα οφείλει να ξεπεράσει σε επείγουσα βάση τις ενδημικές αυτές αρρώστιες,να ενσωματώσει στη βάση απόλυτης ισοτιμίας,ανεξάρτητα του χρόνου ενεργοποίησής τους,όλους όσους έχουν αποδεδειγμένες πρακτικές συλλογικής δράσης στο ενεργητικό τους και να ακυρώσει οιονδήποτε βολεμένο πολιτικό γυρολόγο επιχειρεί εκ συστήματος τη διάλυση συλλογικών προσπαθειών.

Στην κρίσιμη αυτή στιγμή όλοι κρινόμαστε.Χωρίς καμία εξαίρεση!


Γιωργος Κοσμόπουλος


πρόεδρος του STOPCARTEL

Δεν υπάρχουν σχόλια: