ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.5.11

Επιστολή - έκκληση του Χάρρυ Κλυνν στον Σαμαρά

Δεν πρέπει να σε κρίνει ως συνένοχο στο έγκλημα η ιστορία...!
Αντώνη Σαμαρά, δεν αρκεί να πεις αύριο στον εκδορέα του Ελληνικού λαού, «δεν έχεις τη συναίνεσή μου»…Οφείλεις να σταματήσεις πάση θυσία τον διαφαινόμενο ολοκληρωτικό όλεθρο. Οφείλεις να επισκεφτείς, αμέσως μετά το Μαξίμου, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να τον ενημερώσεις για την καλπάζουσα καταστροφή και αφού τον θέσεις προ των ιστορικών ευθυνών του, να ζητήσεις την άμεση διενέργεια εκλογών για να αποφασίσει ο κυρίαρχος ελληνικός λαός για το παρόν και το μέλλον του.
Διαφορετικά, μόνο ως συνένοχο στο έγκλημα που συντελείται σε βάρος του Ελληνικού λαού θα σε κρίνει η ιστορία...ότι εγνώριζες και δεν εφρόντισες...!
 
Βασίλης Ν. Τριανταφυλλίδης

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εχει απολυτο δικοιο.η ελλαδα ανηκει στους ελληνες και τις αποφασεις τις παιενουμε εμεις για τη πατριδα μας και οχι οι ταυτοτητες που δεν γραφουν ελληνας!!!!!!!!!!

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ είπε...

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ-ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ !
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ;
ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ - ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ;
ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !
ΑΝΑΞΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ.... ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ !!!

30φυλλος είπε...

ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ.....ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.... ΜΕ ΠΡΩΤΟ.. ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ...ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...
ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ...ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ...ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ...'' Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ''ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ....

30φυλλος