ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.10.11

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΝΔ-ΒΟΚΤΑΣ...



...μπορούν να μας  εξηγήσουν σε απλά ελληνικά;

Α) Aφού είναι  σίγουροι ότι θα καταψηφίσουν την ενδεχόμενη συμφωνία...
και
Β) Αφού είναι σίγουροι ότι ΘΕΛΟΥΝ εκλογές...
...γιατί διαφωνούν με τις 180 ψήφους;

Γιατί αν ισχύουν τα δύο παραπάνω, Α+Β, τότε είναι πανεύκολο να λύσουν το πρόβλημα με ΜΙΑ απλή κίνηση.

Να δηλώσει ο κ. Σαμαράς ότι πρέπει μιας τέτοιας σημασίας  συμφωνία να εγκριθεί από μια ευρύτερη των 153 ψήφων πλειοψηφία η οποία ΔΕΝ θα υπάρξει στην παρούσα Βουλή και  πάμε αυτομάτως σε εκλογές.

Όλα τα άλλα  είναι κουτοπόνηρες Μιχελακίες χαμηλού επιπέδου μάλιστα.
alzap 

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Η εξήγηση απλούστατη...... Απλά, οι πραγματικοί κυβερνήτες του Προτεκτοράτου ΕΛΛΑΣ ξέρουν ότι οι νυν κατοχικοί κυβερνήτες τα 'έφαγαν τα ψωμιά τους" μια και η κοινωνική έκρηξη και ανατροπή των λακέδων είναι προ των πυλών!! Έτσι αυτονόητο είναι ότι θα δώσουν την σκυτάλη για την επιτέλεση των σκοπών τους και την συνέχιση της κυριαρχίας τους στον επόμενο δοτό του συστήματος ...τον ΑΝΤΩΝΗ για να κατευνάσουν οι χαχόλοι ΕΛΛΗΝΕΣ την οργή τους μια και το "ΝΕΟ ΜΙΓΜΑ" ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ ΤΟΥΣ!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: