ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.10.11

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ .... ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!

Από το πρωί, αυτό το μήνυμα έχει κατακλύσει τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και διαδίδεται με ταχύτητα φωτός… «Παρακαλούνται οι μαθήτριες και οι μαθητές και όποιος άλλος συμμετάσχει στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, όταν έρθει η ώρα των επισήμων, να στρέψουν τα... κεφάλια προς την αντίθετη κατεύθυνση και να σταματήσουν μπροστά τους με γυρισμένη την πλάτη. Η νεολαία της χώρας την ημέρα του μεγάλου «ΟΧΙ» δεν θα χαιρετίσει ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Διαδώστε το!» 

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Σ Ε ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ  "ΑΤΑΚΤΟΥΣ'  ΜΑΘΗΤΕΣ  ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!!
  ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ  ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΗΡΩΙΚΟΙ "ΟΧΙ" ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!! 

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ !!

ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ  ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΜΑΣ !! ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ  ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ.... ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΠΙΟΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ,,ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΕΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ!!!
!

Δεν υπάρχουν σχόλια: