ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.10.11

Ψωμί, κεμπάπ, Πρωθυπουργός ο ΓΑΠ…


 «Μου ασκείται μεγάλη πίεση. Ίσως αναγκαστώ να πάω σε εκλογές!» είπε σε δραματικούς τόνους ο Γιώργος Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τους Άνγκελα Μέρκελ, Νικολά Σαρκοζύ.
«Κάνε ότι νομίζεις…» ήταν η ψυχρή απάντηση που έλαβε.


Δηλαδή αν πάμε σε εκλογές  δεν θα καταρρεύσει η Ελλάδα, η ΟΝΕ και το παγκόσμιο καπιταλιστικό σύστημα;  Δεν θα καταστραφούν οι Δανοί ψαράδες, οι Ιταλοί μαφιόζοι και οι Άγγλοι μπάτλερ.; Μόνο οι «Μήτσοι» και οι «Κατίνες» του νεοπράσινου ή φαιοπράσινου συστήματος θα την πατήσουν  χάνοντας την εξουσία, την αίγλη που την περιβάλει, τα τζάμπα γιαούρτια και ζαρζαβατικά;
Αν ενθυμούμαι καλώς εις την αρχή της πρωθυπουργικής του θητείας, οι «σοβαροί» δημοσιογράφοι μιλούσαν για τον “διεθνή παράγοντα” ΓΑΠ, την εμπειρία του στις διαπραγματεύσεις, το ειδικό του βάρος στην εξωτερική πολιτική.
Που κατέληξε ο μετρ των λεπτεπίλεπτων  διπλωματικών χειρισμών: να λέει ουσιαστικά «κύριοι, μη με ζορίζετε άλλο γιατί θα την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια» και να του απαντούν ότι είναι «φύρα» και να του εύχονται στην επόμενη Σύνοδο να έλθει ως εμπειρογνώμονας του ΔΝΤ;
Ανεπίτρεπτο και καταγγέλουμε ανοικτά και τον Σαρκοζύ και την Μέρκελ, ως όργανα του Σαμαρά.
Πάντως με τέτοια έφεση στις «μπλόφες» τα διεθνή τουρνουά πόκερ τον περιμένουν πως και πως. Ελπίζουμε κάποιο τηλεοπτικό κανάλι να αντιληφθεί την τεράστια ευκαιρία για τηλεθέαση και έσοδα  και να τον απολαμβάνουμε πάνω στην πράσινη τσόχα τις μεταμεσονύκτιες ώρες. Οι poker fighters θα βρουν τον δάσκαλο τους.
Υπάρχουν όμως ακόμη και πιστές δυνάμεις στον ΓΑΠ: Στο Μεγάλο κανάλι αποφάνθηκαν πρωί-πρωί, χωρίς να έχουν κάνει ντους ή να έχουν πιει καφέ, ότι η ΝΔ δεν είναι αντιμνημονιακή δύναμη, «γιατί συμφωνεί με τους στόχους».
Δηλαδή ποιος λέει ότι δεν πρέπει να μειωθεί το έλλειμμα ή το χρέος, χωρίς να κάνει ψυχοθεραπεία; Κι όποιος λέει το  προφανές αυτόματα κατατάσσεται στους υποτελείς του Ράιχενμπαχ;
Crystal Harris, για να πάνε τα φαρμάκια κάτω
«…Αλλά οι συνομιλητές του – ενώπιον Ρομπάι και Μπαρόζο ξεκαθάρισαν ότι δεν ενδιαφέρονται για το πολιτικό μέλλον της κυβέρνησης. Ενδεικτικό του κλίματος που αντιμετώπισε ο κ. Παπανδρέου στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών είναι η επίθεση που δέχθηκε από τον Ολλανδό ομόλογο του, ο οποίος έδειξε τη δυσαρέσκεια του για τα ελλιπή αποτελέσματα στις διαρθρωτικές αλλαγές. «Τι θα γίνει με σας εκεί στην Ελλάδα; Κάθε βδομάδα εδώ θα είμαστε για το πρόβλημα σας;».
Κυνικός ο Ολλανδός και ανιστόρητος. Αν δεν λύσετε το πρόβλημα του ομφαλού της γης –που στη σύγχρονη εποχή δεν είναι οι Δελφοί αλλά το ΠΑΣΟΚ- με τι θα ασχοληθείτε εκεί στη Σύνοδο Κορυφής;  Με το τραπεζικό σύστημα και τη συστημική κρίση. Εμάς μας ενδιαφέρει ποιος θα είναι στην εξουσία: Ψωμί, κεμπάπ, Πρωθυπουργός ο ΓΑΠ. Ή – εναλλακτικά – «και μπαπ» η σφαλιάρα μετά το κούρεμα. Διότι αν έχει καθαρίσει ο σβέρκος, έρχεται το «φατούρο».
«…Τα πρώτα «μαύρα σύννεφα» από τις διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες έφτασαν στην Αθήνα. Υπουργοί και βουλευτές είναι εξαιρετικά ανήσυχοι από τις πρώτες ενδείξεις και τα «μαντάτα» που φτάνουν από τη Σύνοδο Κορυφής με αρκετούς να μιλούν ήδη για «πακέτο μη διαχειρίσιμο πολιτικά». Οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι για “αρμαγεδδώνα” που θα ανακοινωθεί την Τετάρτη.»
Παρακαλούνται όσοι πολίτες έχουν χαρτόκουτα  που δεν  χρειάζονται να τις στείλουν στα Υπουργεία και τα βουλευτικά γραφεία για να μαζέψουν τα πράγματα τους οι Εθνοπατέρες.  Αποκλείονται οι κούτες pampers για προφανείς ιστορικούς λόγους. Επίσης και οι ΝΟΥ-ΝΟΥ γιατί συνειρμικά παραπέμπει στη ΝΔ. ..

Μικρός Οδυσσέας

http://www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: