ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.10.11

Είναι απλό κύριοι… θα σας κρεμάσουν όλους

Αυτή την στιγμή η Ελληνική Βουλή  θα έπρεπε να συνεδριάζει διαρκώς. Να βρίσκεται  σε τηλεδιάσκεψη με τους εταίρους μας και απαλλαγμένη από κομματικές ανοησίες να βάζει τελεσίγραφα και να θέτει  τους Ελληνικούς όρους για το κούρεμα στους εταίρους. Να το κάνει  μέσω του Γιωργάκη που θα έκανε επιτέλους  το φερέφωνο της Ελληνική βουλής.
Με αυτό τον τρόπο η όποια απόφασή τους θα είχε  την ελληνική θέση μέσα.
Αντί αυτού  ακούμε τον αρχηγό τη συντεχνίας των τραπεζών -τον Νταλάρα- να θέτει όρους, τα γερμανικά κόμματα να θέτουν όρους,  το ΔΝΤ να θέτει όρους, μεσαίους υπαλλήλους από εδώ και από εκεί να θέτουν όρους, ο κάθε πικραμένος Γερμανός Βουλευτής να θέτει όρους, οι πάντες να θέτουν όρους και τον Ελληνικό λαό  υποτίθεται να μιλά δια μέσου του ΓΑΠ  και των συμβούλων του που μας έχουν οδηγήσει μέχρι εδώ.
Η κατάσταση διαμορφώνεται  όπως συνήθως  και σύντομα ο Γιωργάκης θα φέρει μια  απόφαση όλων αυτών που θα  οδηγήσει την Βουλή προ τελεσιγράφων και τον Ελληνικό λαό με το πιστόλι στο κρόταφο.
Και εκεί θα ακούσουμε ασφαλή και εύκολη κριτική  εκ των υστέρων και επί του τελεσιγράφου.  Δεν είναι δυνατόν πια. Έλεος!!!  Δύο χρόνια τώρα τα ίδια.
Και όμως η κατάσταση είναι οριακή και θα έπρεπε η Βουλή που έδωσε την κυβέρνηση ΓΑΠ αλλά και ο ίδιος ο ΓΑΠ και οι αρχηγοί των κομμάτων να έχουν συμπράξει σε ένα εθνικό μέτωπο και να μιλούν σαν ένα σώμα!
Αντί όλων αυτών οι Έλληνες πολιτικοί αρχηγοί  ψηφοθηρούν ακόμη και τώρα που παίζεται η υπόσταση της χώρας και η μετατροπή   της σε προτεκτοράτο. ΨΗΦΟΘΗΡΟΥΝ για όνομα του θεού!!
Όλος ο σχεδιασμός όλων  των κομμάτων  ξεπερνά ως δεδομένο το εθνικό βατερλό  του κουρέματος και καταλήγει στο εκλογικό σχεδιασμό. Οι ανακοινώσεις είναι σχεδόν έτοιμες και  μετρούν κουκιά που θα χάσει ο ΓΑΠ και  παίζουν με την  επικοινωνία και τα προεκλογικά τερτίπια.
Μελετούν το προσωπικό τους μέλλον και τάσσονται υπέρ ή κατά των εκλογών, υπέρ η κατά των “πολιτικών πρωτοβουλιών” κατά πως  βολεύει τον καθένα.
Βουλευτές όλων των κομμάτων παίρνουν θέση στα κανάλια και στα πάνελ. Αναλύουν το προεκλογικό τους πρόγραμμα, στηρίζουν ΓΑΠ ή  Σαμαρά κάποιοι σχεδιάζουν την επόμενη ημέρα ιδρύοντας ομίλους, κατεβάζοντας μανιφέστα  και  ιδεολογικές πλατφόρμες, κάποιοι κάνουν περιοδείες στα χωριά.
Έτσι στην Ελλάδα που δεν συντάχθηκε εθνικό μέτωπο εγκαίρως -ενώ οι Γερμανοί το έκαναν -πάμε για καταστροφή…
Όλο αυτό βεβαίως αυτό κάνει τα πράγματα απλά. Πολύ απλά θα έλεγα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: