ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.10.11

Η πραγματική Εξέγερση ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη, σαρωτικός ο Ελληνικός Λαός!!!


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μιας χώρας χωρίς πραγματική Δημοκρατία, αντικρίζοντας ένα δυναμικό και βροντερό ΟΧΙ από τον Ελληνικό Λαό, διέφυγε έντρομος και εξοργισμένος από την "πίσω" πόρτα της παρέλασης και με την κίνησή του αυτή αναγκάσθηκε να βάλει ένα τέλος στο σημερινό "καθεστώς" και να δώσει χώρο στην οργή του....
Ελληνικού Λαού, ο οποίος αναλαμβάνει πλέον τις τύχες στα χέρια του.

Οι δυνάμεις του καθεστώτος, που από καιρό είχαν αποποιηθεί την αποστολή τους (προστασία των πολιτών) και είχε επιδοθεί αποκλειστικά στην προστασία του αποτυχημένου πολιτικού κατεστημένου, σαστισμένες και ανήμπορες να αντιδράσουν στην Οργή του Λαού, "παραμέρισαν" και έδωσαν το βήμα στο ρεύμα του αυθόρμητου λαού, ο οποίος πραγματοποίησε τη δική του παρέλαση και έδωσε το έναυσμα για την δρομολόγηση των αυριανών ραγδαίων εξελίξεων που θα συμβάλλουν τα μέγιστα στην ανάδειξη μέσα από τα σπλάχνα του, το ικανό δυναμικό και νέες πολιτικές δυνάμεις, για την ανασυγκρότηση της χώρας.

Όλοι μαζί, μαθητές, φοιτητές, άνδρες και γυναίκες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, απλοί εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, θα αποδομήσουμε την κοινοβουλευτική ασυδοσία / ασυλία / ολιγαρχία / υπεροψία / προδοσία…

Ματθαίος Σκούρας
Αξκος ε.α.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: