ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.10.11

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ "ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ" ΚΑΙ "ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ" ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ!!! ...

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη

Αβάσιμες οι προφητείες τρόμου
της τρόικας βάσει ΑΝΤΙ-στοιχείων της Alpha Bank

Οι ακραίοι αφορισμοί για την Ελληνική Οικονομία της εδώ ξένης τριανδρίας ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ σε κανένα ιστορικό προηγούμενο στα χρονικά της παγκόσμιας οικονομίας.
Οι οικονομολόγοι της Alpha Bank σηκώνουν ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στις προβλέψεις της τρόικας για τα ο δημόσιο χρέος και δεν διστάζουν να τις χαρακτηρίσουν «καταστροφικά σενάρια τρόμου».
Οι ειδικοί της τράπεζας αφήνουν σαφείς αιχμές κατά των τεχνοκρατών της τρόικας, διότι μέσα σε 3 μήνες (από τον περασμένο Ιούλιο μέχρι τον Οκτώβριο που δημοσιοποιήθηκε η Εκθεση) ανέτρεψαν πλήρως τις προβλέψεις τους όχι μόνο για τις βραχυχρόνιες προοπτικές της ελληνικής οικονομίας αλλά και για....
 τις μακροχρόνιες.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Οκτωβρίου 2011, το ΑΕΠ της Ελλάδος σε πραγματικές τιμές και το ΑΕΠ σε ονομαστικές τιμές θα είναι το 2015 κατά 6,4% και 9,6%, αντίστοιχα, χαμηλότερο από ό,τι θα ήταν με τις εκτιμήσεις του Ιουλίου 2011.
Μάλιστα, με βάση τις εκτιμήσεις της τρόικας του Οκτωβρίου 2011, το ΑΕΠ και η εγχώρια ζήτηση σε πραγματικές τιμές θα είναι μειωμένα κατά 2,6% και 10,4% αντίστοιχα το 2015 έναντι του 2010, παρά το ότι οι εξαγωγές αγαθών και υπηρεσιών της χώρας σε πραγματικές τιμές θα είναι αυξημένες κατά 36,1% το 2015 (δηλαδή κατά 13,21 δισ. ευρώ) έναντι του 2010 και οι εισαγωγές αγαθών και υπηρεσιών θα είναι μειωμένες μόνο κατά 3,4%.
Διαδικασία καταστροφής
Τα παραπάνω, σύμφωνα με τους οικονομολόγους της τράπεζας, ισοδυναμούν με την υπόθεση ότι η πολιτική που θα ακολουθηθεί στην περίοδο 2011-2015 θα είναι μια διαδικασία συνεχούς καταστροφής της εγχώριας ζήτησης (για κατανάλωση και για επενδύσεις).
Δεν θα επιτραπεί δηλαδή στην εγχώρια ζήτηση να επηρεαστεί θετικά ούτε καν από τα σημαντικά εισοδήματα που θα προκύψουν από τη δυναμική αύξηση των εξαγωγών αγαθών και υπηρεσιών ούτε από τις ιδιωτικοποιήσεις ύψους 50 δισ. ευρώ (ή έστω 40 δισ. ευρώ), που εκτιμάται ότι θα υλοποιηθούν στην περίοδο 2011-2015. Συνέχεια εδώ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: