ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.10.11

Η ΜΙΣΘΑΡΝΗ ΚΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ¨ΜΑΡΚΟΥΤΣΙ" ΤΟΥ REAL ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ ...ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

Είναι γνωστή η Κάτια για την ΝΕΟ ΓΑΠΑΣΟΚΙΚΗ νοοτροπία της και τις θέσεις της οι οποίες βέβαια είναι και θέσεις τους εργοδότη της στην ΥΠΟ-ΚΡΑΤΟΥΣ ο οποίος "πληρώνει" τοις μετρητοίς τους εκφωνητές της ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ .....
οι οποίοι βέβαια μετά την εξαθλίωση της χώρας και των πολιτών θα απολαύσουν τα πλούτη τους από τις υπηρεσίες που παρείχαν στο καθεστώς και στην κατοχική κυβέρνηση αντί υψηλού αντιτίμου!!!! 
Είναι γνωστά αυτά στο πανελλήνιο και ειδικά στους κύκλους του κονκλάβιου των μίσθαρνων δημοσιοκάφρων !!!


Πριν λίγο λοιπόν στην εκπομπή της στον real fm η Κάτια Μακρή μη έχοντας άλλα επιχειρήματα , έστω και ψευδεπίγραφα προς χάριν της παρεχόμενης εξυπηρέτησης της  όποιας ακόμα στήριξης μπορεί να παρέχει στην παραπαίουσα Κατοχική κυβέρνηση είπε με "αγωνία" από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου ότι  "η κυβέρνηση οφείλει να ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ....ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ....

Με λίγα λόγια η ΚΑΤΙΑ είπε στους φανατικούς ακροατές της (μόνον η ΥΠΟΚΡΑΤΟΥΣ την ακούει και τα πολιτικά γραφεία των ΠΑΣΟΚΩΝ ... θα επεκταθούμε σε άλλο άρθρο μας για αυτό το θέμα... απλα σας δίνουμε  ένα μέρος του προσεχούς άρθρου μας  ...ενημερώνοντας σας ότι  η ΚΑΤΙΑ θα πάρει πόδι από τον real και το ALTER  μόλις η ΥΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ "ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ" τόσο στον ραδιοφωνικό σταθμό όσο και στο ALTER).... ότι η κυβέρνηση πρέπει να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να ριμάξει η χώρα παραβλέποντας τεχνηέντως και για τις ανάγκες τις επιβαλλόμενης προπαγάνδας ότι οι ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΡΝΙΟΡΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ (αρθρο 37) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙ!!!

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΙΣΘΑΡΝΗ ΚΑΤΙΑ?????? 
.... ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΑΜΟΙΡΟΙ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: