ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.11.11

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΑΛΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ (ΕΕ) ΚΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΠΙΘΑΜΙΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΑΠ ΚΗΡΥΞΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!! ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ ..ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΕΓΥΜΝΩΘΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΣΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Στις 4 Δεκεμβρίου θα κληθούν οι Έλληνες να πουν το «ναι» ή το «όχι» στο δημοψήφισμα που άκριτα αποφάσισε η ελληνική κυβέρνηση. Σε μια πρωτοφανή ανακοίνωση της ημερομηνίας, όχι από τον Γ. Παπανδρέου αλλά από τη Μέρκελ και τον Σαρκοζί, φάνηκε ξεκάθαρα πόσο… βάρβαρος είναι ο εκβιασμός που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι Έλληνες πολίτες.
 Με τσαμπουκά απάντησαν στον ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΠ οι Μέρκελ και Σαρκοζί οι οποίοι ουσιαστικά ανακοίνωσαν ότι το δημοψήφισμα θα γίνει στις 4 Δεκεμβρίου και θα αφορά την παραμονή της χώρας στην Ευρωζωνή.
 
Μέχρι τότε, η 6η δόση δεν θα εκταμιευθεί και του δημοψηφίσματος θα πρέπει να έχει προηγηθεί η κύρωση της πρόσφατης συμφωνίας από τη Βουλή.
 Από αυτό και μόνον αντιλαμβάνεται και ο πιο καλοπροαίρετος εκ των Ελλήνων ότι προκαλούν το φιλότιμο και την αξιοπρέπεια της μεγαλόκαρδης ελληνικής ψυχής !!
Με λίγα λόγια αυτό που θεωρούν οι Βάρβαροι Ούνοι και οι "κουνιστοί" τους γυμνοσάλιαγκες τύπου Σαρκοζί είναι ότι οι ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ μπορούν να "στηθούν' και να τους "φράξουν" την απόληξη του παχιού εντέρου τους για " 8 δις μπικικίνια"
ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!.....

ΚΑΙ ΟΜΩΣ................... ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ..Ο ΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥΛΑΣ .... Ο ΞΕΝΟΣ.... Ο ΑΧΑΜΝΟΣ ...ΤΟ ΑΝΔΡΑΠΟΔΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ .... ΖΗΤΑ ΝΑ "ΣΤΗΘΟΥΜΕ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ!!!!! ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΔΕΝ "ΔΙΝΟΝΤΑΙ" ΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥΣ!!!!

Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΗΛΩΣΕ :
"ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ.
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ!!!!"

Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΥΓΝΟΣ!! ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΞΕΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΟΥΣ  ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ,ΑΥΤΟΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΝΤΩΝ , ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΣΥΝΑΦΗ ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΜΙΑΣ ΑΞΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΥΓΙΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!! ............. 
ΤΟ Δ' ΡΑΙΧ ΚΑΙ Η "ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΣΥ" ΚΗΡΥΞΑΝ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΚΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΟΥΣ ΓΑΠ ΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ!!!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΩΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ :

ΟΧΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ 
Δεν ανέχομαστε από κανέναν εκβιασμούς
Δεν ανέχομαστε να μας καταπιέζεται με τέτοιο τρόπο το δημοκρατικό δικαίωμα ενός λαού που διαμαρτύρεται για μέτρα τα οποία  παίρνει κυβέρνηση που εκλέχθηκε με εντελώς διαφορετικούς όρους.
Ψηφίζω ΟΧΙ σε ερώτημα που συνδέει τις λάθος πολιτικές αυτής της κυβέρνησης με την παραμονή μου στην Ε.Ε.
Ψηφίζω ΟΧΙ γιατί δεν ανέχομαι να συνδέεται η παραμονή μου στην Ε.Ε. με την παραμονή στην εξουσία αυτού του Μούλου που παίζει μαζί με την οικογενεια του MONOPOLI στις πλάτες ένος ολόκληρου λαού!!!

=========================================================================

Τα δεδομένα από τις ανακοινώσεις που έγιναν στις Κάννες είναι τα εξής:
1. Η συνάντηση του Γ. Παπανδρέου με τους ξένους ηγέτες ήταν καθαρά προσχηματική και ήθελε απλά να δημιουργήσει το δραματικό κλίμα που απαιτείται σε τόσο κρίσιμες καταστάσεις. Το παιχνίδι ήταν στημένο από την αρχή, οι ξένοι ήταν ενήμεροι για τις προθέσεις του πρωθυπουργού και απλά αιφνιδιάστηκαν από το σοκ στις αγορές και αποφάσισαν να δράσουν αμέσως.
2. Όλοι μαζί στις Κάννες αποφάσισαν να βάλουν τον ελληνικό λαό στη μέση και να τον χτυπήσουν αλύπητα. Του θέτουν το δίλημμα ευρώ ή έξοδος από την ευρωζώνη και επιστροφή στη δραχμή. Εκτός από ορισμένους ακραίους αριστερούς ή άλλα λαμόγια που υπάρχουν, ποιος θα έλεγε όχι σε ένα τέτοιο ερώτημα; Ποιος θα ήθελε να βγει έξω από την ευρωζώνη;
3. Ο εκβιασμός είναι σαφής και ξεκάθαρος, τον είχαμε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή. Μέρκελ και Σαρκοζί έθεσαν το δίλημμα που είναι σκληρό και σε καμιά περίπτωση δεν αφήνει ελεύθερο τον ελληνικό λαό να αποφασίσει κατά βούληση. Τον εγκλωβίζει σε ένα δραματικό «ναι» στο ευρώ το οποίο όμως σε καμιά περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει όλα όσα θα ήθελαν να πουν και να διαμαρτυρηθούν. Ο λαός δε λέει όχι στο ευρώ, και φυσικά δεν επιθυμεί τη χρεοκοπία. Σ’ αυτό που λέει εκκωφαντικά όχι είναι στη σκληρή λιτότητα, στην κοινωνική αδικία, στην εξουθένωση των φτωχών και αδυνάτων. Λέει όχι στα νέα μέτρα που συνοδεύουν τη δανειακή σύμβαση και ζητά κοινωνική δικαιοσύνη. Να πληρώσουν εκείνοι που έφταιξαν. Αυτό ζητά ο κόσμος και με το σκληρό και τυχοδιωκτικό δίλημμα ευρώ ή δραχμή ουσιαστικά δεν έχει κανένα περιθώριο διαμαρτυρίας.
4. Μέρκελ και Σαρκοζί αποκάλυψαν με τα λόγια τους την πρόθεσή τους να μας πετάξουν έξω από την ευρωζώνη σε περίπτωση που ο κόσμος ψηφίσει στο δημοψήφισμα κατά της ευρωζώνης. Γιατί το έκαναν αυτό; Μα γιατί το μαχαίρι πλέον βρίσκεται για τα καλά στο λαιμό του ελληνικού λαού. Απλά τα πράγματα. Τράβηξαν το όπλο, το έβαλαν στο τραπέζι και είπαν στον κόσμο να παίξει ρωσική ρουλέτα. Ποιος τρελός θα ήθελε να το κάνει αυτό όταν ξέρει ότι όλες οι θαλάμες του όπλου είναι γεμάτες;
5. Όσο για τον Γ. Παπανδρέου, η ιστορία θα τον θυμάται και θα τον τιμωρήσει για την αθλιότητα σε βάρος του ελληνικού λαού. Επίσης, θα τον θυμάται για την κακή ηθοποιία του στο κακοστημένο έργο γερμανογαλλικής παραγωγής.

==================================================
ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ Η ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ... Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ  ΠΑΝΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΑΓΩΝ ΜΑΣ... ΑΠΟ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΟΥΣ ...ΜΕΧΡΙ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!!


ΕΙΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ!!!

ΣΣ: ΑΝΤΩΝΑΚΗ.... ΓΙΩΡΓΑΚΗ....ΑΛΕΞΗ..... ΑΛΕΚΑ....... ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ!!!!
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΙΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ!!!! ....
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ................. ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ................
ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: