ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.11.11

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΡΑΤΤΟΝΤΕΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ

Εκτός γραμμής ο Καμμένος

Την πρόθεση του να καταψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση ακόμη και αν τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας, εξέφρασε, μιλώντας στην "Κοινωνία Ωρα Mega" o βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Καμμένος.


Εκτός γραμμής ο Καμμένος
Ο κ. Καμμένος είπε ότι μέσα στο κόμμα του δηλώνει ανοιχτά πως πρόκειται περί λάθους κι ότι θα κάνει τα πάντα προκειμένου να πείσει όλους στη Νέα Δημοκρατία ότι δεν πρέπει να συναφθεί η νέα δανειακή σύμβαση καθώς, πέραν όλων των άλλων, νομιμοποιεί το αρχικό Μνημόνιο.

Δήλωσε μάλιστα αισιόδοξος ότι θα καταφέρει να πείσει τα υπόλοιπα στελέχη της παράταξης ώστε τελικά η αντίθεση στη νέα δανειακή σύμβαση να υιοθετηθεί ως επίσημη γραμμή της Νέας Δημοκρατίας.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, διευκρίνισε ο βουλευτής, ακόμη κι αν τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας, θα την καταψηφίσει στην Βουλή, δηλώνοντας έτοιμος να υποστεί τις όποιες συνέπειες και κυρώσεις της απόφασής του.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ...ΟΑΣΗ ΣΤΗ ΕΡΗΜΟ ΤΗΣΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΣ ΜΑΣ.ΚΑΝΕΙ ΤΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ...ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ...Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ...ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΙΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.