ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.11.11

Σήμερα, ο λαός καθαιρέθηκε από το καθεστώς…


Δεν πρέπει να πανηγυρίζει κανείς. Ας σταθούμε ψύχραιμοι. Η πολιτική κατάσταση, αυτή τη στιγμή, δεν είναι τόσο τραγική όσο κωμική. Σήμερα αποδεικνύεται, πιο ακριβώς πολιτικό σύστημα μας κυβερνάει τόσα χρόνια. Ας το καταλάβουμε έστω τώρα. Το ότι θα φτάναμε, αργά ή γρήγορα στο σημερινό αδιέξοδο, ήταν μαθηματικά βέβαιο. Αυτή δυστυχώς είναι η αδιέξοδη προεδρευόμενη κοινοβουλευτική «δημοκρατία» μας. Ας την χαιρόμαστε.
Από το πρωϊ το παρασιτικό κρατικοδίαιτο ολιγαρχικό καθεστώς, μέσα από τα καθεστωτικά ΜΜΕ και τους παπαγάλους του, που ξαφνικά το γύρισαν κατά 180 μοίρες, σε απόλυτη συνεργασία με τους εντολοδόχους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, έχουν παραιτήσει ήδη τον Παπανδρέου και σχηματίζουν, μέσα από τα τηλεοπτικά κανάλια την νέα κυβέρνηση συνεργασίας, καλώντας τον Σαμαρά να πει το «ναι».
Που είναι ο λαός μωρέ;;;
Θόλωσε το μάτι του κρατικοδίαιτου καθεστώτος, όταν η Μέρκελ είπε ότι δεν δίνει την δόση των 8 δις ευρώ, χρήματα τα οποία περιμένουν…. με αγωνία τα διάφορα κρατικοδίαιτα παράσιτα. Έτσι το παρασιτικό καθεστώς πέταξε την «δημοκρατική»  μάσκα του και στην ουσία καθαιρεί τον ίδιο τον λαό, αφαιρώντας του το δικαίωμα να αποφασίσει.  
Αγωνιούμε να δούμε τι θέση θα πάρει ο Αντώνης Σαμαράς.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τον είδατε πως γύρισε,
το Γιώργο, απ’ τις Κάνες;
Το πρόσωπό του απόχτησε
χρώμα από μελιτζάνες.

«Λαγός τη φτέρη κούναγε,
κακό της κεφαλής του»,
την παροιμία δεν του ’πανε
σοφοί επιτελείς του;

Πού πήγε ο αθεόφοβος
μέσα στην Ευρωστάνη
και ηλιθίως ξύθηκε
στη γκλίτσα του τσομπάνη;

Δεν επιστρέφει απλώς εδώ
σαν το γατί βρεγμένος
ή έστω με ριγμένα αυτιά
σαν το σκυλί δαρμένος.

Είδα τα ρούχα τα σινιέ
πολύ τσαλακωμένα
και τα μπατζάκια δυστυχώς
στο πάτωμα ριγμένα.

3-11-2011 Άρης Μπιτσώρης