ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.11.11

Ο Ραγκούσης «βόλεψε» στο Δημόσιο τον κουνιάδο του. Κύριε υπουργέ, το νόμιμο είναι ηθικό;

Τον αδερφό της γυναίκας του, δηλαδή τον κουνιάδο του, φρόντισε να αποκαταστήσει επαγγελματικά για όσο καιρό κρατήσει και η δική του η «δόξα» ο υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, Γιάννης Ραγκούσης.
Στην απόφαση, που δημοσιεύουμε αποκλειστικά στο BriefingNews, με Αρ.Πρωτ.Δ16α/387/7/313/ΑΦ και ημερομηνία 22-7-2011 το θέμα είναι ο «Διορισμός του Χρήστου Ρούσου, σε θέση Ειδικού Συνεργάτη, στο Πολ. Γραφείο του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων» την οποία και υπογράφει ο κ. Ραγκούσης.

Μάλιστα, όπως διευκρινίζεται έχοντας υπόψη μεταξύ άλλων το έγγραφο με αρ.πρωτ.:3657/7-7-2011 του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, με το οποίο ζητά το διορισμό του αναφερομένου υπαλλήλου στο Πολιτικό του Γραφείο και την από Δ16/387/5/18-7-11 αίτηση του αναφερόμενου, αποφασίστηκε ο διορισμός του Χρήστου Ρούσσου του Παντελή σε θέση Ειδικού Συνεργάτη και κατατάσσεται στο 7ο μισθολογικό κλιμάκιο της Τ.Ε. κατηγορίας.

Μάλιστα στην απόφαση αναφέρεται, ότι ο διορισμός διαρκεί για όσο χρόνο ασκεί τα καθήκοντα υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ο Γιάννης Ραγκούσης.

Ο κ. Ραγκούσης, που ήταν μέχρι πρότινος ο εξ απορρήτων του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, και συγκαταλέγεται μεταξύ των «δελφίνων», που διαγκωνίζονται για το πια θέση θα έχουν την «επόμενη μέρα» στο ΠΑ.ΣΟ.Κ., με νόμιμο τρόπο εξασφάλισε ένα μεροκάματο στον αδερφό της γυναίκας του. Το ζητούμενο όμως είναι και εδώ, αν τελικά το νόμιμο είναι και ηθικό.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Ραγκούσης – όπως και οι υπόλοιποι υπουργοί, βουλευτές, μέλη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – πασχίζει για να αποδείξει στον κοσμάκη (όχι στους ομοίους του), ποιος είναι ο τιμιότερος όλων για φτιάξει τα κακώς κείμενα και ποιος εξ αυτών βρίσκεται σε μεγαλύτερη ετοιμότητα για να καθαρίσει «τον κόπρο του Αυγεία», που βρίσκεται παντού διασκορπισμένος στη διαπλεκόμενη Ελλαδίτσα.

Έτσι ο κύριος Ραγκούσης, επειδή για όλα φταίνε οι δημόσιοι υπάλληλοι, συναινεί στην εργασιακή εφεδρεία, στις απολύσεις, στις περικοπές, στις «κοψοχρονιά» πωλήσεις της δημόσιας περιουσίας για να μικρύνει το κράτος και να σωθούμε. Όμως παράλληλα φροντίζει το δικό του σπίτι να μην πέσει και τον πλακώσει.

Δηλαδή ο κορυφαίος υπουργός, ενώ κατηγορεί τους «βολεμένους» δημοσίους υπαλλήλους ή όποιον άλλον εργαζόμενο  θεωρεί βολεμένο (βλέπε ταξιτζήδες) και τους καταλογίζει ευθέως ευθύνες για την κατάντια της χώρας, εντούτοις φρόντισε να «βόλεψει» στο Δημόσιο (γιατί και τους μισθούς των υπαλλήλων των πολιτικών γραφείων ο ελληνικός λαός τους πληρώνει) έστω και προσωρινά έναν δικό του άνθρωπο, «κάποιον της εμπιστοσύνης του, βρε αδερφέ» εξασφαλίζοντας του ένα μεροκάματο!

Σύμφωνα με το ενιαίο μισθολόγιο, που ισχύει πια, το μηνιαίο ακαθάριστο ποσό κάποιου πρωτοδιόριστου στο συγκεκριμένο κλιμάκιο είναι περίπου 1.300 ευρώ.

Όμως με την ανεργία να καλπάζει και να ξεπερνά το 20%, ακόμη και αυτός ο μισθός φαντάζει προνομιακός, ειδικά αν έχεις τις πλάτες ενός υπουργού να σε στηρίζουν.

Ας τα βλέπουν αυτά οι ψηφοφόροι του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ώστε να αντιληφθούν, όσοι ακόμα το αρνούνται, ότι οι αυστηροί νόμοι και οι κανόνες ισχύουν μόνο για τους άλλους ή διαμορφώνονται για να εξυπηρετούν τους ανθρώπους της εξουσίας.

Κύριε Ραγκούση, απαντήστε στον ελληνικό λαό, το νόμιμο είναι και ηθικό;

Δεν υπάρχουν σχόλια: