ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.11.11

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ !!!! ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ..... ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΝΟΥΣ!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΑ ΑΠΕΧΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!!

ΣΕ ΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΗΣ 26ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!!

ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΟΥ ΒΟΥΛΗ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!
Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΝ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ!! 
ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ.... ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!!

ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ ΤΡΟΙΚΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ!!!

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ!! ΤΕΛΟΣ!



Δεν υπάρχουν σχόλια: