ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.11.11

Αντώνη Σαμαρά, μην δεχτείς αυτό που επιβάλουν οι νταβατζήδες.



Από το πρωϊ οι κρατικοδίαιτοι νταβατζήδες, έχουν ήδη παραιτήσει τον Παπανδρέου, γράφουν το λαό στα παλιά τους τα παπούτσια και προσπαθούν να επιβάλουν δύο πράγματα:

1) Να γίνει συγκυβέρνηση με την συμμετοχή και της Νέας Δημοκρατίας, βάζοντας εντολοδόχους βουλευτές, από όλα τα κόμματα να ενεργήσουν και

2) Να ψηφιστεί τώρα αμέσως το νέο μνημόνιο, που οδηγεί σε ελεγχόμενη χρεοκοπία τη χώρα, χωρίς καν να έχει διαμορφωθεί το σχετικό κείμενο από...
τους ευρωπαίους (αν είναι δυνατόν!!!) και μετά να πάμε σε εκλογές. Μάλιστα, συγκεκριμένο τηλεοπτικό κανάλι, μεταδίδει ότι ο Αντώνης Σαμαράς συμφωνεί με την άμεση ψήφιση ενός μνημονίου φαντάσματος!!!

Δηλαδή, αν το πρώτο μνημόνιο που μας κατέστρεψε και για το οποίο διαφώνησε ο Αντώνης Σαμαράς, ψηφίστηκε από το ΠΑΣΟΚ και τα εξαπτέρυγά του, έστω μετά τη διαμόρφωση του κειμένου και την υπογραφή του, τώρα καλείται ο Αντώνης Σαμαράς να πει «ΝΑΙ» στο νέο καταστροφικότερο μνημόνιο, χωρίς καν…. αυτό να έχει ακόμα διαμορφωθεί!!!. Μιλάμε δηλαδή για τον απόλυτο πολιτικό παραλογισμό. Τον απόλυτο εξευτελισμό του πολιτικού συστήματος. Οι νταβατζήδες θέλουν τώρα αμέσως την 6η δόση δυστυχώς και ως εκ τούτου δεν βλέπουν μπροστά τους, καθιστάμενοι απόλυτα επικίνδυνοι.   

Εμείς, από αυτή εδώ τη θέση, καλούμε τον Αντώνη Σαμαρά να μην αυτοκτονήσει πολιτικά. Υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι τον Δεκέμβριο. Πρώτα θα γίνουν εκλογές και μετά και αφού έχει στο μεταξύ διαμορφωθεί και υπογραφεί το κείμενο του νέου μνημονίου, να πάμε σε έγκριση, είτε με δημοψήφισμα είτε με ψήφιση από τη Βουλή με 180 βουλευτές.

Αντώνη Σαμαρά, τώρα είναι η ώρα για το μεγάλο «ΟΧΙ» στους ντόπιους και ξένους νταβατζήδες.  Τώρα που έχουν απόλυτη ανάγκη των χρημάτων, μπορείς να τους διαλύσεις  οριστικά, διαφορετικά θα έχεις το τέλος του Παπανδρέου.
Προέχει η τήρηση των δημοκρατικών θεσμών. Έστω αυτών που έχουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: