ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.11.11

Τον Δεκέμβριο θα καταλάβουν οι δύο αρχηγοί τι τους έχουν διαμηνύσει Ευρωζώνη και ΔΝΤ

του Ραφαήλ Μεν. Μαϊόπουλου
1.        Ο απλός πολίτης έχει αντιληφθεί, απ’ όσα ακούει και διαβάζει, ότι τα κράτη της Ευρωζώνης και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο μας έχουν, από καιρό και με απόλυτη σαφήνεια, τονίσει δύο απλά πράγματα:
(α) Η Ελλάδα πρέπει να τηρεί όσα συμφωνεί, ενώ «αναδιαπραγμάτευση» των Συμφωνιών δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.
(β) Για τις συμφωνίες οι εταίροι μας επιμένουν σε ευρύτερη συναίνεση, τουλάχιστον των δύο μεγάλων κομμάτων.
2.        Αυτά τα δύο πράγματα, που ο απλός πολίτης τα έχει καταλάβει, φαίνεται πως οι αρχηγοί των δύο κομμάτων εξουσίας δεν τα είχαν εννοήσει, μέχρι τη συνάντηση των Καννών:
- Ο κ. Παπανδρέου, μη εφαρμόζοντας τη Συμφωνία του Μαϊου 2010 με τον τρόπο που ο ίδιος είχε συμφωνήσει και διακινδυνεύοντας σοβαρά την εφαρμογή της Συμφωνίας της 27ης Οκτωβρίου, με το περιβόητο δημοψήφισμα που, πέραν άλλων, το αποφάσισε ερήμην της Ευρωζώνης και του ΔΝΤ!
- Ο κ. Σαμαράς, μη δίνοντας τη συναίνεσή του για την εφαρμογή των Συμφωνιών αυτών και ζητώντας να διεξαχθούν εκλογές «εδώ και τώρα» (και μια ή δυο φορές), για να πετύχει, ως αυτοδύναμος πρωθυπουργός, την «αναδιαπραγμάτευσή» τους και να πείσει τα άλλα κράτη της Ευρωζώνης  (δεκάξι κυνερνήσεις με δεκάξι κοινοβούλια και δεκάξι λαούς) και το ΔΝΤ (με εκπροσώπους όλων των λαών του κόσμου) να εφαρμόσουν, αντί για το συμφωνημένο, το δικό του «μείγμα» μέτρων, που μέχρι και σήμερα όλοι αυτοί σταθερά απορρίπτουν!
3.        Οι δύο αρχηγοί φαίνεται πως δεν τα κατάλαβαν αυτά, δυστυχώς, ακόμα και μετά τις Κάννες, παρά τις αυστηρές και σαφείς δηλώσεις των ηγετών της Ευρωζώνης και του ΔΝΤ, που «καθαρά και ξάστερα» τους είπαν:
“Η συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου δεν πρόκειται να αλλάξει” (Μέρκελ, Σαρκοζί.)
«Η Ευρώπη δεν μπορεί να δεχθεί κανένα συμβιβασμό» (Σαρκοζί).
- «Η 6η δόση θα δοθεί μόνο εάν τηρηθεί και εφαρμοστεί το σύνολο των αποφάσεων που πάρθηκαν την 27η Οκτωβρίου» (Μέρκελ, Σαρκοζί).
- “Η Ελλάδα να σεβαστεί και εκπληρώσει τις αναληφθείσες υποχρεώσεις της» (Σόιμπλε).
“Να υπάρξει πολιτική συναίνεση από όλα τα μεγάλα κόμματα για τη συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου” (Μέρκελ, Σαρκοζί)
«Απευθύνω κατεπείγουσα έκκληση για εθνική και πολιτική ενότητα στην Ελλάδα. Χωρίς τη συμφωνία της Ελλάδας στο πρόγραμμα που υποστηρίζεται από την Ε.Ε. και το ΔΝΤ, οι συνθήκες για τους Ελληνες πολίτες θα γίνουν πολύ πιο επώδυνες, ιδιαίτερα για τους πλέον ευάλωτους» (Μπαρόζο).
4.        Οι αρχηγοί των δύο μεγάλων κομμάτων ας σταματήσουν να μιλάνε κι ας πράξουν αυτό που πρέπει:  
Να συμφωνήσουν σήμερα να σχηματιστεί μια οποιαδήποτε κυβέρνηση –του Σαμαρά ή του Παπανδρέου ή του Καρατζαφέρη ή της Μπακογιάννη ή κάποιου άλλου, πολιτικού ή τεχνοκράτη, μια κυβέρνηση κοινής εμπιστοσύνης ή κοινής αποδοχής, μια κυβέρνηση  υπηρεσιακή ή μη υπηρεσιακή, μια κυβέρνηση μόνο τεχνοκρατών ή μόνο πολιτικών ή μεικτή πολιτικών και τεχνοκρατών– μια κυβέρνηση οποιουδήποτε χαρακτήρα και σύνθεσης, που αυτοί θα συμφωνήσουν, η οποία, μέχρι τον Ιανουάριο/Φεβρουάριο, θα ολοκληρώσει τις Συμφωνίες με την Ευρωζώνη, το ΔΝΤ και τον “Ιδιωτικό Τομέα” (τηρώντας όσα έχουν συμφωνηθεί στις 27 Οκτωβρίου), θα τις φέρει στη Βουλή για ψήφιση  και, αμέσως μετά την ψηφισή τους, θα προκηρύξει εκλογές.
Αν δεν πράξουν έτσι και συνεχίσουν να κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τι τους έχει διαμηνύσει η Ευρωζώνη και το ΔΝΤ και ποιες θα είναι για τη Χώρα οι συνέπειες της ανευθυνότητάς τους, ας περιμένουν τον Δεκέμβρη, οπότε θα το καταλάβουν.
Η Χώρα όμως τότε θα έχει πάρει τον δρόμο της καταστροφής!

Δεν υπάρχουν σχόλια: