ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.11.11

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΠΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΑΡΧΗΓΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΣΟΚ

ΜΑΧΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΗΡΩΙΚΑ ΜΑΧΟΜΕΝΟ ΤΟΝ ΓΑΠ!!



ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΡΑΔΙΟ9 ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΓΑΠ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΑΝΤΖΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ !! ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ !!!
ΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΚΑΛΠΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟ  ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΝΕΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ....ΑΛΛΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΓΑΠ!!


ΣΧΟΛΙΟ: ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Ο ΓΑΠ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ "ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ" ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ! ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΓΑΠ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ!! ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ!!
Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ  CDS ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΣΗΜΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο Γ
ΑΠ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: