ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.2.12

351 ευρώ το επίδομα ανεργίας, αλλά "συνθλίβεται από στεναχώρια"...


ΤΟ ΓΡΟΥΝ στην φωτό.


Στα 351 από τα 461 ευρώ πέφτει το επίδομα ανεργίας. Την ώρα που οι τιμές παραμένουν στα ύψη και είναι μεγαλύτερες από τις άλλες χώρες της ευρωζώνης. Το κήτος υπουργός οικονομικών πάντως είπε ότι "συνθλίβεται από στεναχώρια". Γιατί "έχει ζήσει το μεροδούλι-μεροφάι"!

Ο γαμπρός του Μπακατσέλου, ο εκλεκτός του Άνθιμου και του Λαμπράκη, ο υποστηριζόμενος απ' ό,τι πιο βρόμικο υπάρχει στην ελληνική κοινωνία, ο πιο προβεβλημένος εκπρόσωπος της διαπλοκής,
έχει ζήσει την καθημερινή μάχη για ένα πιάτο φαγητό! Αυτή η μάχη που έδωσε ο Βενιζέλος, άφησε ανεξίτηλα σημάδια στον σωματότυπό του. Αυτά τα σημάδια είναι που προκαλούν τη "συμπάθεια" όλων των Ελλήνων. Την οποία εκδηλώνουν με κάθε τρόπο.

Από την άλλη πλευρά, αυτός ο αστοιχείωτος στα οικονομικά υπουργός οικονομικών, περιμένει με τα μέτρα που παίρνει να αυξηθούν τα έσοδα του κράτους, να μειωθεί η ύφεση και να υπάρξουν πρωτογενή αποτελέσματα, δηλαδή ανάπτυξη. Mειώνοντας, μετά τους μισθούς και τις συντάξεις, και το επίδομα ανεργίας...

Αυτό το υποκείμενο (sic), σε λίγες μέρες θα γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.
Και στις εκλογές κάποιοι θα τον ψηφίσουν.
Ό,τι κι αν πω για τους τελευταίους, θα είναι λίγο 


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: