ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.2.12

Οι γελοίοι και τα αδέσποτα


Επιτέλους γίναμε και επισήμως δουλοπάροικοι. Αλλά νομίζουμε ότι οι αλυσίδες που έχουμε στα πόδια είναι ένα έξτρα δώρο των δανειστών μας.

Προσπαθώ να καταλάβω αν ζούμε σε φεουδαρχικό καθεστώς ή σε καθεστώς ασιατικής αυτοκρατορίας.

Το σίγουρο είναι ότι δεν ορίζουμε ούτε τις ζωές μας, ούτε τους μισθούς μας, ούτε τις εργασιακές συνθήκες.

Εδώ θα μου πεις δεν έχουμε κράτος θα έχουμε πολίτες;

Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις πετύχαμε να δώσουμε το ταμείο στην τρόικα και να παίρνει από εκεί τους τόκους και την επιστροφή δανείων.

Άντε γιατί είναι μπελάς να διαχειρίζεσαι το ταμείο. Και επειδή οι διαπραγματευτικές μας δυνατότητες είναι μεγάλες, καταφέραμε να μας δίνουν τα ρέστα για να πληρώνουμε μισθούς και συντάξεις. Και παιδεία και υγεία…

Αν δεν περισσεύουν, οι πολίτες θα τρώνε κόκκινες γραμμές με πράσινη σάλτσα.

Αλλά γλιτώσαμε την άτακτη χρεοκοπία που θα μας οδηγούσε σε δραματική μείωση μισθών, συντάξεων, κοινωνικού κράτους…

Ενώ τώρα όλα θα γίνουν συντεταγμένα. Συντεταγμένα ο υπουργός θα βλέπει τι λεφτά έχουν περισσέψει από την τρόικα για τις συντάξεις και ανάλογα θα διαμορφώνει το ποσό της σύνταξης.
 
Και αν κάποιον μήνα δεν βγαίνει το ταμείο δεν πειράζει. Ο συνταξιούχος θα τρώει συντεταγμένη χρεοκοπία. Αλλά, μην

είμαστε αχάριστοι.

Πλέον δεν ζει με την ανασφάλεια της χρεοκοπίας. Σωθήκαμε. Τουλάχιστον μέχρι τον Μάρτη. Ή πολύ λέω;

Η συμφωνία είναι πραγματικά σωτήρια για την χώρα. Όπως λένε όλοι με αυτό το πρόγραμμα το χρέος δεν θα γίνει ποτέ βιώσιμο. Άρα θα πρέπει να υπάρξουν νέα μέτρα.

Και μετά νέα μέτρα. Μέχρι να φτάσουμε στον στόχο. Την εξαΰλωση των πολιτών. Μετά θα μπορεί η χώρα να χρεοκοπήσει με την ησυχία της. Γιατί κάποιες φορές αυτοί οι πολίτες κάνουν θόρυβο.

Αυτό το γουργουρητό της πείνας είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό για τους δανειστές μας.

Ενώ είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να ξεπληρώσει ένα χρέος που όλο και αυξάνεται με τα νέα δάνεια οι κοκκινοδιαπραγματευτές μας δεσμεύτηκαν ότι αν έρθει η μοιραία (αλλά σίγουρη) στιγμή της αδυναμίας πληρωμής κάποιας δόσης θα τους παραδώσουμε την χώρα.

Την παραδομένη θα μου πεις;

Αδέσποτοι βουλευτές ήταν ο μπουμπούκος και ο τσεκουράτος και τους μάζεψε ο Αντωνάκης ο σφουγγαράκης.

Τα παραπάνω δήλωσε ο δεσποτικός Τσε Καρατζαφέρ. Ο οποίος βλέποντας την μάσα μέσω ποσοστού εκλογών να μειώνεται μαζί με την εξουσιομανία του αποφάσισε να γίνει Παπαρήγα στην θέση της Παπαρήγα.

Οι κριτές κωλοτούμπας θα έχουν μεγάλο πρόβλημα για να βγάλουν τον καλύτερο. Αντωνάκης ο σφουγγαράκης, Τσε Καρατζαφέρ, υπουργοί ΠΑΣΟΚ, αντιμνημονιακοί βουλευτές της ΝΔ που θα ψηφίσουν τους νόμους του μνημονίου… κόσμος και κοσμάκης στο πάλκο.

Αδέσποτοι γελοίοι που παριστάνουν τους σωτήρες. Τρομάρα μας.

Ένας αποτυχημένος θίασος που απευθύνεται σε μη εκπαιδευμένους θεατές και γεμίζει τα ταμεία προσφέροντας μια παράσταση ανούσια μεν καταστροφική δε.

Πρέπει να γίνει συνείδηση σε όλους. Η αποχή θα είναι μια ψήφος συγκυβέρνησης Αντωνάκη σφουγγαράκη – Μπένι μισθοφάγου.

Είναι το σενάριο που προωθούν όλοι. Με αντιπολίτευση την υπεύθυνη αριστερά που θέλει να γίνει ΠΑΣΟΚ αλλά κάνει πως ντρέπεται να το πει. Αν και τελευταία σταμάτησαν οι ντροπές.

Το οποίο κόμμα θα μεγαλουργήσει. Αφού πήγε και η Λιάνη εκεί, έδεσε το γλυκό. Με τέτοια στελέχη είναι να μην της δώσουμε την ευκαιρία να κυβερνήσει;

Τον δρόμο του Αντωνάκη του σφουγγαράκη έχει πάρει ο Φώτης ο νεοπασόκος. Τα επιχειρήματα του όλο και περισσότερο μοιάζουν με αυτά του Αντωνάκη. Άντε και στην κυβέρνηση για να δεις το φως το αληθινό και να έχεις την χαρά να μας σώσεις και εσύ.

Βολευτής έβγαλε στην Ελβετία ένα εκατομμύριο ευρώ. Αλλά είναι δικαιολογημένος. Δεν είχε διαβάσει τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης για την ασφάλεια των καταθέσεων στις ελληνικές τράπεζες.

Οι Έλληνες πολίτες έχουν ανεχθεί τα πάντα. Είναι τέτοια η ανοχή που δείχνουμε που πλέον η Ελλάδα δικαίως χαρακτηρίζεται οίκος ανοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: