ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.2.12

ΜΑΚΡΥΑ Η ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Στην εφαρμογή όλων των «προαπαιτούμενων» από την πλευρά της Ελλάδας προκειμένου να λάβει οικονομική βοήθεια από την Ευρώπη, επιμένει η Γερμανία όπως φάνηκε σήμερα από τις δηλώσεις της Αγκελα Μέρκελ και την επιστολή του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προς τους γερμανούς βουλευτές. 
Η γερμανίδα καγκελάριος υποδέχθηκε σήμερα τον επικεφαλής του eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ενόψει της έκτακτης συνάντησης των υπουργών της ευρωζώνης την ερχόμενη εβδομάδα ενώ την ίδια στιγμή στελέχη της γερμανικής κυβέρνησης ζητούσαν «περισσότερες εγγυήσεις» από την Ελλάδα προκειμένου να το ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο να εγκρίνει το δεύτερο δάνειο.
Μετά τη συνάντησή της με τον Γιούνκερ η Μέρκελ επισήμανε ότι η Ελλάδα θα λάβει τα χρήματα του δανείου μόνο εφόσον ανταποκριθεί σε όλους τους όρους που θέτουν οι εταίροι της ευρωζώνης. Υπογράμμισε δε ότι η συμφωνία με τους ιδιώτες πιστωτές για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους αποτελεί «αχαρτογράφητο έδαφος». Οι ευρωπαίοι ηγέτες θα πρέπει να περιμένουν την πορεία και το αποτέλεσμα της συμφωνίας για το PSI, διευκρίνισε η Μέρκελ.
«Η νύχτα δεν έχει τελειώσει ακόμα» πρόσθεσε με γλαφυρό ύφος ο λουξεμβούργιος πρωθυπουργός. «Θα περιμένουμε τη Σύνοδο Κορυφής στις 1-2 Μαρτίου και την συνάντηση των υπουργών της ευρωζώνης που θα προηγηθεί για να διαπιστώσουμε σε ποια προαπαιτούμενα θα πρέπει να ανταποκριθεί η Ελλάδα» είπε ο Γιούνκερ.
Νωρίτερα ο εκπρόσωπος των Οικονομικών των γερμανών Χριστιανοδημοκρατών Νόρμπερτ Μπάρτλε είχε δηλώσει ότι «απαιτούνται εγγυήσεις» από την Ελλάδα ενόψει της ψηφοφορίας που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στη Bundestag για το δάνειο στην Ελλάδα. «Θα λέγαμε ότι το γερμανικό Κοινοβούλιο θα εγκρίνει τη βοήθεια μόνο υπό την προϋπόθεση ότι θα ενταχθούν στο ελληνικό δίκαιο αυτοί οι όροι» είπε αναφερόμενος στις δεσμεύσεις που απορρέουν από τη συμφωνία για το δάνειο των 130 δισ. ευρώ...


Ανάλογες «επισημάνσεις» διατύπωσε και ο βουλευτής των Ελεύθερων Δημοκρατών Οτο Φρίκε ζητώντας «διαφάνεια» εκ μέρους και του ΔΝΤ για το ύψος της συμμετοχής του στο δάνειο.
Όμως την ώρα που οι γερμανοί βουλευτές ζητούν περισσότερες εγγυήσεις ο υπουργός Οικονομικών Σόιμπλε ομολογούσε ότι το πρόγραμμα που επιβάλλεται στην Ελλάδα πιθανόν να αποδειχθεί «λίγο».
Μετά την παραδοχή της τρόικας (μέσω της τελευταίας έκθεσης βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους) ήταν σήμερα η σειρά του Σόιμπλε να αφήσει ερωτηματικά για την ικανότητα της Ελλάδας να εφαρμόσει επιτυχώς το πακέτο μέτρων και μεταρρυθμίσεων.
Σε επιστολή του προς τους Γερμανούς βουλευτές ο Σόιμπλε σημειώνει χαρακτηριστικά ότι «δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι ο δρόμος αυτός θα στεφθεί με επιτυχία».
«Είμαι πεπεισμένος ότι αυτός είναι ο σωστός δρόμος (…) και ζητώ τη στήριξή σας στο σχέδιο. Όμως είναι πιθανό να μην είναι αυτή η τελευταία φορά που το γερμανικό Κοινοβούλιο θα κληθεί να εξετάσει μια οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά η επιστολή.
Ο γερμανός υπουργός κάνει λόγο για έκτακτα μέτρα τα οποία οφείλει να υιοθετήσει η Ελλάδα πριν από την εκταμίευση της πρώτης δόσης. Σημειώνει ακόμα ότι η συμφωνία για την αναδιάρθρωση του χρέους, δεν θα είχε νόημα χωρίς την ευρεία συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: