ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.2.12

Διαβάζοντας την προεκλογική αφίσα της ΝΔ: Ναι ρε με τον Αντώνη…

nai_remetonantoni_600_375_-1520156882 Οι φωστήρες της επικοινωνίας του Αντώνη Σαμαράς το έψαξαν απο εδω το έψαξαν απο εκεί και βρήκαν την προεκλογική αφίσα του Σαμαρα.  Ιδού:
Για να τη διαβάσουμε:
1. Η γραμματοσειρά παραπέμπει σε αρχαία ελληνικά. Μια βόλτα στο επιγραφικό μουσείο θα μας βοηθήσει να βρούμε και σε ποιον αιώνα ανήκει,
2. Ο καλλίγραμμος και καλογυμνασμένος νεαρός θυμίζει τον Κούρο εν προμάχοις ….Κι άλλος κλασικισμός,
3. Το λευκό δηλώνει το άσπιλο, το καθαρό, το άμεπτο. .. Κι άλλος κλασικισμός,
4. Τα συμμετρικά τεντωμένα χέρια δηλώνουν αφοσίωση και παραπέμπουν σε άλλα τεντωμένα χεράκια που επίσης έπαιξαν με τον κλασικισμό …,
5. Το σήμα της νίκης ως επέκταση των τεντωμένων χεριών που τείνουν προς τον ηγέτη στέλνουν το μήνυμα: θα σας οδηγήσω στη νίκη αν με υπακούτε τυφλά,
5. Το “Ρε” δηλώνει δύναμη που φλερτάρει με τον τσαμπουκά,
6. Το “Αντώνης” δηλώνει οικειότητα, αλλά το γεγονός ότι ο “κούρος” είναι από κάτω με την κλίση του κεφαλιού τέτοια  ωσάν να προσκυνά και να θαυμάζει  τον “Αντώνη”  που υπερίπταται … καταδεικνύει την υποταγή που διεκδικεί ο απόλυτος ηγέτης.
Τέρμα λοιπόν τα φιλικά σχήματα που ο πρόεδρος ήταν ένας από εμάς. Με τον Αντώνη το σχήμα είναι το εξής:
Εγώ, Ο Αντώνης, θα σας κυβερνώ και θα με ακολουθείτε, θα με θαυμάζετε και θα με υπακούετε. Κι εγώ θα σας δώσω άρια, καθαρά, καλλίγραμμα κορμιά, με μια άσπιλη διακυβέρνηση. Εμπρός για τη νίκη για μια καθαρή Ελλάδα των αρχαίων ημών προγόνων μας! Το καταλάβατε Ρε;;;;!

Και ο επικοινωνιολόγος του Χίτλερ  την ίδια αφίσα θα έκανε αν κατέβαινε σήμερα σε εκλογές.


*Διαβάσαμε (εδώ) πως η αφίσα ¨Ναι ρε με τον Αντώνη” κάνει πάταγο στο διαδίκτυο και πως είναι η διαδικτυακή προεκλογική αφίσα του Αντώνη Σαμαρα. Στην αρχή πιστέψαμε πως ήταν μια πλακα. Στη συνέχεια μάθαμε πως … είναι απο το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: