ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.2.12

Ποια είναι η κυρία Γρυλλάκη του ΟΤΕ; Κράτος δεν υπάρχει… έντιμος δικαστής;

Σε χθεσινή ανάρτηση-καταγγελία γράφαμε για τη «συμπεριφορά»της γερμανικής τηλεφωνικής εταιρίας ΟΤΕ, που όχι μόνον δεν τηρεί τις συμβατικές της υποχρεώσεις απέναντι στους συνδρομητές, αλλά εκβιάζει πολίτες και μάλιστα συκοφαντεί με χυδαία δυσφήμιση τις άλλες εταιρίες τηλεφωνίας.
Μετά τις χθεσινές αναρτήσεις σε πολλά ιστολόγια -τα οποία ευχαριστούμε για την αναδημοσίευση της καταγγελίας- εκ μέρους του ΟΤΕ κάλεσε τον συνδρομητή που έχει υποστεί βίαιο εκβιασμό και αλλεπάλληλες ενοχλήσεις για να μην κάνει αλλαγή τηλεφωνικής εταιρίας η κυρία Γρυλλάκη, δηλώνοντας υπεύθυνη του ΟΤΕ για το ζήτημα που έχει προκύψει.
Δόθηκαν αμοιβαίες διευκρινήσεις και ο συνδρομητής επιβεβαίωσε πως από 7 Μάρτη 2012 έχει οριστικά επιλέξει να μεταφερθεί στην on telecom.
Σήμερα το πρωί το τηλέφωνο του συνδρομητή νέκρωσε!
Δήλωσε βλάβη μέσω κινητού… και έλαβε την απάντηση πως δεν πρόκειται για βλάβη, αλλά διακοπή της σύνδεσης!
Αναζητώντας την αρμόδια κυρία Γρυλλάκη -με αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα μέσω κινητού και...
 10λεπτες αναμονές- ο έρμος πολίτης του ελλαδιστάν έλαβε την εξής αποστομωτική απάντηση: «Δεν πρόκειται για βλάβη… Αφού επιλέξατε να αλλάξετε πάροχο θα κόβουμε σταδιακά τις παρεχόμενες από τον ΟΤΕ υπηρεσίες… Αν δεν σας αρέσει να προσφύγετε στη δικαιοσύνη!».
Η πολιτεία είναι πλέον ανύπαρκτη…
Οι υποτιθέμενες αρχές προστασίας καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης του κ. Χρυσοχοϊδη περί άλλων τυρβάζουν ή σωστότερα πώς να προστατεύσουν τα καρτέλ…
Ένας έντιμος δικαστής δεν υπάρχει σ’ αυτή την αποικία;
Όσο για την κυρία Γρυλλάκη και την εταιρία που εκπροσωπεί… ένα και μοναδικό μήνυμα: αν χρειαστεί ο υπερήλικας που διαμένει στο σπίτι που ΠΑΡΑΝΟΜΑ διακόψατε την τηλεφωνική σύνδεση μια βοήθεια και δεν την έχει, μιας και παρανομείτε, μην αναμένετε νομικές διαδικασίες! Ψάξτε όλοι και όλες τρύπα να χωθείτε!
Μαύρο φίδι στον κόρφο σας αληταράδες!

* Αν κάποιος αρμόδιος έχει τσίπα, ας ζητήσει τα σχετικά στοιχεία…
* Αν υπάρχει συνδικαλιστής στον ΟΤΕ που δεν έχει πουληθεί στους γερμανούς, ας πράξει ότι πρέπει…
* Ευχαριστούμε όλα τα ιστολόγια που αναδημοσιεύουν την παράνομη κατοχική συμπεριφορά του πάλαι ποτέ Ελληνικού ΟΤΕ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: