ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.2.12

Η επιχείρηση φίμωσης του τύπου από τους ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ συνεχίζεται

Νέο κρούσμα επιχείρησης εκφοβισμού μαι φίμωσης του τύπου από τις δυνάμεις των ΜΑΤ στο σημερινό συλλαλητήριο.Θύμα αυτή τη φορά ο φωτορεπόρτερ της εφημερίδας...


 Real , Σπύρος Ματζάκης.Αστυνομικοί των ΜΑΤ του ζήτησαν τα στοιχεία του.Πρόθυμα ο φωτορεπόρτερ τους έδειξε την επαγγελματική του αλλά και την αστυνομική του ταυτότητα.Οι αστυνομικοί όμως σε μια επιχείρηση φίμωσης και εκφοβισμού του τύπου,τον κράτησαν για πάνω από ένα τέταρτο και του έκαναν έλεγχο στον επαγγελματικό του εξοπλισμό , την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η πορεία και το συλλαλητήριο και ο άνθρωπος θα έπρεπε να κάνει τη δουλειά του,μα αποτέλεσμα να κινδινεύει να χαρακτηριστεί ως ανεπαρκής από τον εργοδότη του,αφού επί πολύ ώρα "έχανε" στιγμιότυπα.Εκτός από τον έλεγχο,στη συνέχεια άρχισαν να τον ρωτάνε διάφορα ,ακόμη και για τα προσωπικά του.Φυσικά οι άνδρες των ΜΑΤ δεν λειτουργούην μόνοι τους αλλά με εντολές του ίδιου του αρχηγού της αστυνομίας και του ακατονόμαστου υπουργού δημόσιας τάξης.Οι εντολές που έχουν;Δυσκολέψτε τη δουλειά των δημοσιογράφων για να μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε χωρίς να σας ελέγχει κανείς.Προφανώς κάτι που επιζητούν αρκετοί θερμοκέφαλοι των ΜΑΤ προκειμένου να δρουν  ανεξέλεγκτα επί δικαίων και αδίκων.
planet

Δεν υπάρχουν σχόλια: