ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.2.12

Το «ευχαριστώ» προς τους λαούς έγινε «ευχαριστώ» την...γερμανική κυβέρνηση!



thank_you

Παραποίηση ακτιβιστικής πρωτοβουλίας τους καταγγέλλουν οι «Αγανακτισμένοι». Στην ιστοσελίδα τους φιλοξενείται φωτογραφία διαδηλωτών στο Σύνταγμα οι οποίοι σχηματίζουν τη φράση «We thank you» προς τα 40 ξένα κινήματα τα οποία στάθηκαν αλληλέγγυα στον ελληνικό λαό. Ωστόσο, γερμανική εφημερίδα μετέδωσε τη συγκεκριμένη εικόνα ως ευχαριστία προς... τη γερμανική κυβέρνηση.

Ακολουθεί σχετικό κείμενο από το Realdemocracygr.wordpress.com
Τα εταιρικά ΜΜΕ φοβούνται την αλληλεγγύη των λαών!

Πληροφορηθήκαμε από φίλους στη Γερμανία ότι υπήρξε χειραγώγηση από πλευράς γερμανικών μίντια δουλειάς Ελλήνων ακτιβιστών που παρουσιάστηκε από το μπλογκ μας. Μια γερμανική εφημερίδα δημοσίευσε φωτογραφία Ελλήνων διαδηλωτών που γράφουνε με χαρτόνια τη φράση "ευχαριστούμε"("We thank you") σχολιάζοντας ότι οι Έλληνες ευχαριστούν τη Γερμανία για τη δεύτερη δανειακή σύμβαση!

Στις 16 Φεβρουαρίου, μεγάλες διαδηλώσεις οργανώθηκαν σε ολόκληρο τον κόσμο και κυρίως στην Ευρώπη με το συγκινισιακό τίτλο "Είμαστε όλοι Ελληνες!" ("We are all Greeks"). Ήταν ο τρόπος των λαών της Ευρώπης να απαντήσουν στη συνεχιζόμενη ελληνική οικονομική σφαγή και να κηρύξουν το αναπόφευκτο συμπέρασμα, ότι δηλαδή αυτές οι πρακτικές αν εφαρμοστούν στην Ελλάδα, θα εφαρμοστούν αργότερα σε όλη την Ευρώπη ειδικά όσον αφορά στη λιτότητα και στα εργασιακά. Έτσι λοιπόν, στις 18 Φεβρουαρίου, διαδηλωτές σε περισσότερες από 40 (!) πόλεις του κόσμου φώναξαν "Είμαστε όλοι Ελληνες!" σε μια προσπάθεια να υπογραμμίσουν την κοινή αιτία του κακού, αλλά και να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους Έλληνες που παλεύουν εδώ και δύο χρόνια κάτω από πρωτοφανή αστυνομική (δλδ κρατική) καταστολή, παντελή έλλειψη δημοκρατικών διαδικασιών και υπό νομιμοφανείς παράνομες διαδικασίες.

Αυτές οι κινητοποιήσεις ήταν στην κατεύθυνση μια πραγματικής "διαλεκτικής" ανάμεσα στους λαούς διαφόρων Ευρωπαϊκών και άλλων χωρών που εκφράζουν αντίθετες απόψεις από εκείνες των κυβερνήσεών τους, αλλά και των μη εκλεγμένων στελεχών των ΕΕ – ΔΝΤ – ΕΚΤ.

Την ίδια μέρα, μια ομάδα ελλήνων ακτιβιστών, προκειμένου να δώσει μια συνέχεια σε αυτόν τον αληθινό διάλογο, μαζεύτηκε στην Πλατεία Συντάγματος και με τη βοήθεια σχεδιασμένων σε χαρτόνια γραμμάτων του αλφάβητου, "συλλάβισε" τα ονόματα των περισσότερων πόλεων που συμμετείχαν στη μεγάλη κινητοποίηση ολοκληρώνοντας τη δράση της με ένα μεγάλο "ευχαριστούμε" στο τέλος, το οποίο απευθυνόταν στις διαδηλώσεις αλληλεγγύης που σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο.

Την επόμενη μέρα αυτός ο αληθινός διάλογος μεταξύ των λαών προφανώς δημιούργησε πανικό στα εταιρικά μίντια παντού...

Τα ελληνικά κανάλια μιλούσαν για αλληλεγγύη "στις προσπάθειες της Ελλάδας για μεταρρυθμίσεις", μερικά γαλλικά μέσα έκαναν λόγο για ένα υποθετικό "ευχαριστώ" των Ελλήνων προς την Ευρωπαϊκή Ένωση και τέλος σε ένα ρεσιτάλ "δημοσιογραφίας" της χειραγώγησης μια γερμανική εφημερίδα πρόσθεσε ένα ακόμη καρφί στο φέρετρο της μιντιακής φερεγγυότητας δημοσιεύοντας το ελληνικό ευχαριστώ να απευθύνεται δήθεν στη γερμανική κυβέρνηση!

Αν δεν ήταν αποκρουστικός θα μπορούσε να είναι αστείος ένας τέτοιος ισχυρισμός, τούτες τις τελευταίες μέρες της Πομπηίας ή καλύτερνα να λέγαμε της Ευρώπης όπως την ξέραμε..

Διότι τι είναι η Ευρώπη χωρίς δημοκρατία, ισονομία κα ορθολογισμό;

Είναι το νεο-μεσαιωνικό τσίρκο που βιώνουμε...

Για μερικούς από εμάς στην Ελλάδα που βγαίνουμε στους δρόμους σχεδόν καθημερινά αυτή η αντίδραση των ΜΜΕ δεν είναι είδηση. Όταν γυρίζουμε σπίτι το βράδυ, και οι υπομονετικότεροι από εμάς βλέπουν "ειδήσεις" γνωρίζουμε πολύ καλά τι είναι η ΤΗΛΕ – ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Είναι η ίδια ΤΗΛΕ-ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ που εξέπεμπε μια ήσυχη ζωή στην Τυνησία την ίδια στιγμή που άνθρωποι σκοτώνονταν στους δρόμους.

Οπως θα έκανε ένας δημοσιογράφος που σέβεται τις αρχές της δημοσιογραφίας, καλέσαμε έναν από τους διοργανωτές αυτής της δράσης για να μοιραστεί μαζί μας την άποψή του για το θέμα:

"Δε χωράει καμία παρερμηνεία στο ελάχιστο ότι η εν λόγω δράση ευχαριστίας ήταν απάντηση προς τους πολίτες της Ευρώπης και του Κόσμου με την αναφορά όλων των πόλεων που διαδήλωσαν σε αλληλεγγύη με τους Έλληνες εναντίον των μέτρων λιτότητας και της αναδιάρθρωσης του χρέους.

Δεν χωράει καμία παρερμηνεία στο ελάχιστο ότι η ε λόγω ν δράση είναι ενάντια στο PSI και το ΔΝΤ και τις πολιτικές της ΕΕ, και ως εκ τούτου εναντίον της Γερμανικής πολιτικής.

Δεν χωράει καμία παρερμηνεία στο ελάχιστο ότι η ευρωπαϊκή δημοσιογραφία πιάνει πάτο με τη διαστρέβλωση και εκμετάλλευση των δράσεών μας ως πολίτες της Ευρώπης, παρουσιάζοντάς τες ως υπέρμαχες των πολιτικών αποφάσεων των Βρυξελλών.

Είμαστε βαθύτατα προσβεβλημένοι από αυτή τη διαστρέβλωση της αλήθειας."

Κλείστε τις τηλεοράσεις, σταματήστε να δίνετε πίστη στα εταιρικά ΜΜΕ, βρείτε αληθινές εναλλακτικές πηγές ενημέρωσης!

Εμείς,όλοι οι άνθρωποι του κόσμου, παλεύουμε σαν ένα.

Όσο πιο απολυταρχική η εξουσία τόσο πιο γρήγορη η πτώση της...

Δεν υπάρχουν σχόλια: