ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.2.12

ΛΟΒΕΡΔΟΣ: "Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΣΕΙ ..ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ"


Με αυτή την θέση - δήλωση τοποθετήθηκε σε σχετική ερώτηση του Ν Χ"νικολάου στον  real radio ο  "Νάρκισσος" Λοβέρδος του οποίου η πορεία των δηλώσεων του καθ όλη αυτή την διετία χαρακτηριζόντουσαν ως  έωλες αλλά σαφέστατα η πράξη των δηλώσεων - θέσεων Λοβέρδου έγιναν αισθητές στην Ελληνική κοινωνία με την πλήρη αποδόμηση της εργασιακής και ασφαλιστικής νομοθεσίας και της διάλυσης της Δημόσιας Υγείας!

Σήμερα η θέση Λοβέρδου σχετικά με την θέση ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι "ζωντόβολα" μπορεί να πει κανείς ότι άπτεται αντικειμενικής διάθεσης και αξιολόγησης και ως συμπέρασμα έχει βάση , αν αναμοχλεύσει κανείς την μνήμη του και φέρει στην επιφάνεια τις "πολιτικές αντιδράσεις" του ελληνικού εκλογικού σώματος!

Εμείς επειδή έχουμε αποκρυσταλλωμένη άποψη σχετικά με τα Ελληνικά πολιτικά πάθη του μέσου Έλληνα θα συμφωνήσουμε για πρώτη φορά με την άποψη Λοβέρδου η οποία πιστεύουμε αποτυπώνει πλήρως την αλήθεια: " οι έλληνες είναι τόσο εύκολα διαχειρήσιμα  μαλάκεσ από τα κόμματα εξουσίας που και να τους πηδήξουν την γυναίκα θα σηκώσουν την παντιέρα τους  στα μπαλκόνια τους κατά την προεκλογική περίοδο και μετά πέρας αυτής θα πουν την γυναίκα τους πουτάνα και θα της ζητάνε διαζύγιο!!"

1 σχόλιο:

Κλεάνθη είπε...

Έτσι εσύ και οι ομοίοι σου νομίζετε. Σας έχουμε νέα. Μαύρο στον Μαυρογιαλούρο.