ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.2.12

Ο Παπανδρέου αποκάλυψε το ερώτημα του δημοψηφίσματος


«Αποδέχεστε αυτά τα μέτρα και το πρόγραμμα λιτότητας, που θα μας κρατήσουν στο ευρώ;»


Μετά από σχεδόν 4 μήνες από την ημέρα που αποχώρησε από το Μέγαρο Μαξίμου, ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στην εκπομπή Hardtalk του BBC, το ερώτημα του δημοψηφίσματος που προκάλεσε την… πτώση.
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ποιο θα ήταν τελικά το ερώτημα του δημοψηφίσματος, ο κ. Παπανδρέου αποκάλυψε πως θα ήταν περίπου ως εξής: «Αποδέχεστε αυτά τα μέτρα και το πρόγραμμα λιτότητας, που θα μας κρατήσουν στο ευρώ;».
Ο πρώην πρωθυπουργός εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η απάντηση στο ερώτημα θα ήταν ένα ξεκάθαρο «ναι» και ότι εν συνεχεία, το οικονομικό πρόγραμμα θα ήταν κτήμα του ελληνικού λαού, όπως ανέφερε.
Ερωτηθείς αν αισθάνεται ότι απέτυχε στις προσπάθειές του, απάντησε κατηγορηματικά «όχι» και τόνισε ότι διαρκής προσπάθειά του ήταν να δημιουργήσει την ευρύτερη δυνατή συναίνεση.
«Η κρίση όμως έδωσε τέλος στην πολιτική σας καριέρα», ρώτησε ο δημοσιογράφος του BBC.
«Νομίζω ότι αν ένας πολιτικός θέλει να είναι ειλικρινής με τον εαυτό του, πρέπει να είναι έτοιμος να πάρει δύσκολες αποφάσεις, είτε βλάπτουν την καριέρα του είτε όχι. Πρέπει να ξεχνά τις δημοσκοπήσεις, τις περιστασιακές εξελίξεις και να βλέπει μόνο το όφελος της χώρας και των πολιτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: