ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.2.12

ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ!! Η ΕΛ.ΑΣ. ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΣΕ " ΕΞΕΓΕΡΣΗ" ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ!

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ :"ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ" ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ

Νέες Γενναίες Περικοπές στο ήδη Εξαθλιωμένο Εισόδημα των Ένστολων απαιτεί η Τρόικα και ετοιμάζεται να ψηφίσει η Κυβέρνηση την Τρίτη 28/02/2012.
¨ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ¨
Παραβιάζουν τις κόκκινες γραμμές που έχουμε θέσει!!!
Μας εμπαίζουν με δήθεν συμφωνία τους στη πρότασή μας για νέο μισθολόγιο και ερήμην μας συμφωνούν σε νέες οριζόντιες περικοπές των μισθών μας και των συντάξεων μας!!!

¨Ε Γ Ε Ρ Θ Ε Ι Τ Ε¨


Την 28 Φεβρουαρίου 2012 ημέρα Τρίτη στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί Πανελλαδική Ένστολη Διαμαρτυρία.

Η Ένωσή μας πρέπει να δώσει δυναμικό παρών!!!
Ημέρα και ώρα αναχώρησης θα γνωστοποιηθεί με νέα ανακοίνωσή μας.
Υποχρέωση του καθενός μας να ενεργοποιηθεί με συμμετοχή στον αγώνα μας, ενάντια στις ορέξεις της τρόικας

ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!......
 
======================================
 
ΠΡΟΣ ΕΛ.ΑΣ.:  Είναι άκρως υποκριτικό το "ξύπνημα" σας καθόσον  εδώ και δύο χρόνια έχετε επιδείξει απόλυτη προσχώρηση στις διαθέσεις των επικυρίαρχων και των εγχώριων  κατοχικών συνεργατών τους και έχετε καταστεί επίορκοι αφού η εξουσία που σας παρέχει ο ελληνικός λαός είναι αλληλένδετη του όρκου σας! "...ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ.... ΝΑ φυλάτω πίστη εις την πατρίδα και ΥΠΟΤΑΓΗ στο σύνταγμα...."
Αυτόν τον όρκο τον κουρελιάσατε και ταχθήκατε υπερ των καταλυσάντων την Συνταγματική τάξη! Ταχθήκατε υπερ των τυράννων του ελληνικού λαού που διψώντας για ελευθερία και δημοκρατία βγήκε στους δρόμους και εσείς τον αντιμετωπίσατε ως εχθρό της πατρίδας χτυπώντας τον ανελέητα . Σήμερα που κόβεται και το δικό σας "ψωμί" ...'είδατε' παραβίαση των "κόκκινων γραμμών" που είχατε θέσει.! Ω!!! τι υποκρισία!!! Καλείται εσείς σε εξέγερση λες και εσείς αποτελείται το θέσφατο και όχι ο λαός που σας έδωσε την εξουσία τιμώντας σας με την εμπιστοσύνη του να αποτελείται την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ του και όχι τους ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ του!!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!! ....

ΣΗΜΕΡΑ !! ΕΧΕΤΕ ΑΜΑΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!

ΣΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ....ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ "ΕΞΕΓΕΡΣΗ" ΣΑΣ .... ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ 
ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ' ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΛΑΚΕΔΩΝ ΤΟΥΣ ...ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΛΙΓΕΣ ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ!!!

ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΗΣΑΣΤΑΝ..ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!

1 σχόλιο:

Γαβριήλ είπε...

Συμφωνό οι Αστυνομικοί αντί νά είναι παιδιά τού Ελληνικού λαού έγιναν παγκόσμιοι Στρατοχωροφύλακες,δέν τούς αναγνωρίζουμε λές καί είναι μηχανές εκτελέσεως διαταγών.Χτυπούν μέ μίσος τούς Ελληνές πού δίκαια διαμαρτύρονται(αλλά μόνο τούς Ελληνες) σίγουρα όχι όλοι αλλά μεγάλη μερίδα αυτών.ΓΊΝΑΝ ΡΟΜΠΌΤ ΤΟΎ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.Ας γίνουν Ελληνες Αστυνομικοί μέ συναισθήματα αυτό λέγετε λεβεντιά καί όχι Αμερικανοί ράμπο