ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.2.12

ΑΞΙΟΣ!!!! Ο ΜΟΝΟΣ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ!!!!

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ PANV APO 1.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ.... ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΕ ΤΗΝ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ" ΜΕ 1800 ΤΑΦΟΠΛΑΚΕΣ .... ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...... ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΑΛΩΒΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΤΙΣΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΟΥΣ...... ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΑΠΑΤΗ.................. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΝΟΤΟΥ...... ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΞΙΟ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΕΠΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ............

ΤΟΝ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΕΝΟ ΕΓΧΩΡΙΟ ADOLF EICHMANN -ΠΑΠΟΥΤΣΗ

 =====================================================================

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστος Παπουτσής, με επιστολή που απέστειλε στον Πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμο, υπέβαλε την παραίτησή του από μέλος της Κυβέρνησης προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Αναμενόμενη εξέλιξη. Μένει να δούμε τι θα απογίνουμε όλοι όσοι θεωρούμε εξίσου μέτριους και ξεπερασμένους πολιτικούς τους Παπουτσή και Βενιζέλο...

parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: