ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.4.12

Η ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ..... "ΑΓΡΟΝ ΑΓΟΡΑΖΕ"




 Olga3
Την ίδια ώρα που ο κόσμος συνέχιζε να συρρέει στην πλατεία Συντάγματος για να αποτίσει ένα σιωπηλό φόρο τιμής στον 77χρονο συνταξιούχο, λίγα μέτρα παραπέρα στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Athens Plaza... πραγματοποιούσε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του diktionews.gr, την πρώτη προεκλογική συγκέντρωσή της η υποψήφια Βουλευτής με τη Ν.Δ. στην Α΄ Αθηνών Όλγα Κεφαλογιάννη.
Και καλά ήταν προγραμματισμένη η εκδήλωση...
Δεν της πέρασε όμως από το μυαλό της να την αναβάλλει;
Δεν είχε ακούσει κάτι για το τραγικό γεγονός;
Για την ιστορία στο προεκλογικό... γκαλά της Όλγας, το παρών έδωσαν ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, οι βουλευτές Σταύρος Καλαφάτης, Ευάγγελος Αντώναρος, Ηλίας Σκρέκας και ο πολιτευτής Βασίλης Κικίλιας.
Στην αίθουσα βρισκόταν ακόμη ο Μίχαλος του επιμελητηρίου, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης και πολλοί ακόμη.
Μα καλά σε ποιον κόσμο ζουν όλοι αυτοί οι πολιτικοί;;;
Κύριε Σαμαρά κάντε κάτι γρήγορα και μαζέψτε όλους αυτούς γιατί δεν είναι μόνο εκθέτουν εσάς και το κόμμα σας, αλλά κυρίως προσβάλλουν τους πολίτες!!!

 diktionews.

Δεν υπάρχουν σχόλια: