ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.4.12

ΑΠΟΦΑΣΗ ΖΩΗΣ

    Ελληνικέ λαέ, είναι η τελευταία ευκαιρία που σου δίνεται από το απομεινάρι της Δημοκρατίας που ζούμε. Αν η απόφασή σου δεν είναι ώριμη και αποτέλεσμα βαθιάς περισυλλογής και σκέψης τότε τα πράγματα για τα παιδιά σου που υπεραγαπάς θα είναι τόσο δυσοίωνα που θα σε βλαστημούν για πολλά χρόνια.
   Ξύπνα και δες επιτέλους την πραγματικότητα κατά πρόσωπο, δες ποιοι σε έφεραν εδώ κρίνε τα πράγματα χωρίς παρωπίδες και δες ποια πολιτική πρόταση είναι τελικά ικανή να σου δώσει τη λύση.
   Δώσε επιτέλους μια ηχηρή και δυνατή κλοτσιά στο παρελθόν και προχώρα στο μέλλον απαλλαγμένος από τις αγκυλώσεις που σου φόρτωσαν.
   Δες πίσω από τις λέξεις όσων σου μιλάνε, διάβασε πίσω από τα γράμματα όσων σου γράφουν, αφουγκράσου τα παιδιά σου, πλησίασε το ζητιάνο της γειτονιάς σου και ρώτα τον τι τον έκανε ζητιάνο, πήγαινε σε ένα συσσίτιο απόρων και μίλησε μαζί τους, ρώτα τους γιατί είναι εκεί; κοίταξε στα μάτια τους ανθρώπους που σε αγαπάνε πραγματικά, πιάσε έναν έναν τους καταστηματάρχες της γειτονιάς σου που έκλεισαν ή που είναι έτοιμοι να κλείσουν τα μαγαζιά τους και ρώτα τους, γιατί; τι τους έφερε ως εδώ; πήγαινε στον ΟΑΕΔ της γειτονιάς σου και ρώτα τους ανέργους έναν έναν γιατί είναι άνεργοι και τι προοπτική έχουν για το μέλλον; πήγαινε στο σταθμό των τρένων ή στο αεροδρόμιο και ρώτησε αυτούς που ξενιτεύονται αν είναι η επιλογή τους να ξενιτευτούν ή αναγκάστηκαν να το κάνουν. Μάθε από πρώτο χέρι την αλήθεια και μην περιμένεις από τα ΜΜΕ να τη μάθεις.
   Όταν μάθεις την αλήθεια τότε βάλε τον εαυτό στη βάσανο της απόφασης με ποιον τελικά θα πας και ποιον τελικά θα αφήσεις.
   ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΡΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!   

Δεν υπάρχουν σχόλια: