ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.4.12

Άρχισε η βρώμικη προεκλογική επίθεση εκβιασμού ! - Στην πρώτη γραμμή ο ΣΚΑΪ - Προσοχή !!





Διαβάζοντας την ιστοσελίδα των μέσων του Αλαφούζου που όλοι γνωρίζουμε ότι έχει αναλάβει εργολαβικά το έργο της υπεράσπισης και της προώθησης του Μνημονίου και των πιο ακραίων θέσεων που αυτό κομίζει, καταλαβαίνουμε ότι η προεκλογική επιχείρηση   εκβιασμού και εκφοβισμού της κοινής γνώμης ξεκίνησε.
Στην τελική ευθεία προς τις εκλογές που όπως φαίνεται μπήκαμε, περιμέναμε ότι το συγκεκριμένο κανάλι αλλά και τα υπόλοιπα καθεστωτικά μέσα χειραγώγησης,  θα έδιναν τα ρέστα τους προκειμένου με εκφοβισμό, εκβιασμό, εξαπάτηση να υφαρπάξουν την ψήφο των πολιτών και να την προσφέρουν ως δημοκρατικό άλλοθι και νομιμοποίηση στους υπηρέτες τους δανειστές προκειμένου, να συνεχίσουν ομού το "θεάρεστο"έργο του στραγγαλισμού της ελληνικής κοινωνίας και της χώρας γενικότερα.
 Αρκεί κανείς να ρίξει μια ματιά στους τίτλους των κυριότερων ειδήσεων της ιστοσελίδας του βρωμοκάναλου για να καταλάβει τι εννοούμε.
Η αρχή έγινε χτες με δήλωση που έκανε  ο εκπρόσωπος τύπου του ΔΝΤ, Τζέρι Ράις στον ανταποκριτή του Σκάϊ στην Νέα Υόρκη Δημάδη, πως "οι εκλογές στην Ελλάδα είναι πηγή αβεβαιότητας για την εφαρμογή του προγράμματος". Τη σκυτάλη πήρε σήμερα ο διαβόητος πρόεδρος των τραπεζιτών Νταλάρα, όπου πάλι στον Δημάδη, δηλώνει πως "οι εκλογές δημιουργούν "αβεβαιότητα και ανησυχία στις αγορές". Η συνέχεια δίνεται με σκληρότερη δήλωση απ' τον Γιάννη Παπαθανασίου, εκπρόσωπο του χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος αλλά και έναν αποτυχημένο πρώην υπουργό των οικονομικών, που αντί να κρύβεται σε λαγούμι για την σημερινή κατάντια της οποίας είναι απ'τους κύριους συνυπέθυνους, τολμά ξετσίπωτα να δηλώνει εκβιάζοντας πως "η επικράτηση των αντιμνημονιακών δυνάμεων ισοδυναμεί με εξαθλίωση".
Όλα αυτά και άλλα πολύ χειρότερα τα περιμένουμε. Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές τα διλήμματα, οι εκβιασμοί, ο εκφοβισμοί, οι κραυγές τους θα μεγαλώνουν. Μην κιοτεύετε, μη φοβάστε !! Τα ίδια έλεγαν όλες αυτές τις φορές που μας "έσωζαν".  Την ίδια φρασεολογία και την ίδια επιχειρηματολογία χρησιμοποιούσαν. 
Το μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα που υπερασπίζεται εκτός απ' την ίδια του την ύπαρξη, πάσης λογής και φύσεως συμφέροντα, θα δώσει τα ρέστα του σ'αυτές τις εκλογές. Γι'αυτό δικαίως χαρακτηρίζονται ως οι πιο κρίσιμες των τελευταίων δεκαετιών. Πράγματι απ'αυτές τις εκλογές και άρα απ'τις δικές μας αποφάσεις θα κριθεί ποιος θα επικρατήσει τελικά και πως θα είναι το πολιτικό σκηνικό την  επόμενη μέρα. 
Το δίλημμα λοιπόν είναι ένα και μοναδικό:
Θα δώσουμε παράταση ζωής σ' ένα σάπιο πολιτικό σύστημα που πρότεινε και εφάρμοσε χειραγωγώντας, όχι μόνο ένα πλήρως αποτυχημένο πολιτικοικονομικό αλλά και κοινωνικό μοντέλο που στηρίχτηκε στη διαφθορά-διαπλοκή, στους ημετέρους και στο παρασκήνιο, διαλύοντας τη χώρα, τις όποιες δομές της και τους πολίτες της, όχι μόνο οικονομικά αλλά και κοινωνικά, εκμαυλίζοντας και μεταβάλλοντας μεθοδικά τον αξιακό τους κώδικά, κάνοντας τους πολίτες χωρίς ταυτότητα, πολιτιστική, εθνική και άρα έρμαιο των ορέξεων τους;


'Η θα τους τελειώσουμε επιχειρώντας μια νέα αρχή, διασώζοντας ότι μπορούμε απ'το παρόν αλλά κυρίως προστατεύοντας και υπερασπίζοντας το μέλλον των παιδιών μας;

Η απόφαση είναι στα χέρια μας ! 
Κι αυτή τη φορά μετά την απομάκρυνση απ'το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται...

Δημήτρης Κωνσταντίνου