ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.4.12

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ…

(Γράφει η Γαλάζια Σουπιά)...
Έντονη είναι η παραφιλολογία που έχει ξεκινήσει από νωρίς το πρωί στον τρίτο όροφο της Συγγρού. Το θέμα συζήτησης είναι ο «Βασίλης Μαρκεζίνης», ο γιος του πολιτικού, που υπηρέτησε τη Χούντα των Συνταγματαρχών να φέρεται να επιθυμεί μία θέση στο .....
ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας. Ο κύριος Μαρκεζίνης το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει αναπτύξει μία έντονη παραπολιτική δραστηριότητα. Αφού συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ κ. Γιώργο Καρατζαφέρη...
του ζητήθηκε να είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου, αφού και μόνο με το όνομά του, το οποίο ξυπνά μνήμες του παρελθόντος του θα συσπείρωνε ένα σημαντικό τμήμα των ψηφοφόρων και θα έδινε τη δυνατότητα να αποκτήσει ο κ. Καρατζαφέρης τη δυναμική που θα χρειαζόταν για να μπει στη Βουλή. Ο κ. Μαρκεζίνης αρνήθηκε και τώρα ψάχνει στέγη στη Νέα Δημοκρατία. Ο καθηγητής του πανεπιστημίου του Λονδίνου έχει ακόμη επιδοθεί σε μία σειρά συνεντεύξεων, όπου αφού «θάβει» την κυβέρνηση Καραμανλή εξυμνεί τον Αντώνη Σαμαρά ως τον αυριανό πρωθυπουργό. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του σε συνέντευξη για την περίοδο διακυβέρνησης του Κ. Καραμανλή, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Σε όλα τα πολιτικά, οικονομικά, εξωτερικά, αλλά και ηθικά ζητήματα, τα τελευταία χρόνια της κυβέρνησης Καραμανλή χαρακτηρίστηκαν από υπεκφυγές, αναποφασιστικότητα, εσωτερικές τριβές και έλλειψη ηγεσίας». Η αναφορά και μόνο του ονόματος του κ. Μαρκεζίνη, ως πιθανού προσώπου για το ψηφοδέλτιο επικρατείας της Ν.Δ. έχει ήδη προβληματίσει αρνητικά, αφού ήδη έχουν αρχίσει τα σχόλια περί «Χουντάρας», «21ης Απριλίου» και «φαυλότητας». 

fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια: