ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.4.12

ΜΗΝ ΛΥΠΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΜΠΑΤΣΟ!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!! ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


Την σάπισαν στο ξύλο οι πραιτοριανοί επειδή ήταν …παρούσα

Δείτε το βίντεο να φρίξετε .Για ακόμη μία φορά, διμοιρία των ΥΜΕΤ επιτέθηκε εναντίον δημοσιογράφου. Αυτή τη φορά, δεν αρκέστηκαν στο να περάσουν χειροπέδες, όπως είχε συμβεί με την περίπτωση του Χρήστου Μαζανίτη από τον ΑΝΤ1 αλλά επιτέθηκαν κατά της δημοσιογράφου. 10 άνδρες εναντίον μίας γυναίκας! Την χτυπούσαν αλύπητα. Η δημοσιογράφος Ρένα Μανιού σωριάστηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση από τα άγρια χτυπήματα που δέχθηκε από τους αστυνομικούς διμοιρίας των ΥΜΕΤ. Παρόντες στο συμβάν ήταν και πάλι δημοσιογράφοι - διαπιστευμένοι στο αστυνομικό ρεπορτάζ, που για ακόμη μία φορά βίωσαν το άγριο πρόσωπο των αστυνομικών.

Η δημοσιογράφος, Ρένα Μανιού, έμεινε για αρκετή ώρα στο έδαφος, μέχρι που στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να την παραλάβει. Ακόμη και οι τραυματιοφορείς που έσπευσαν στο σημείο έβριζαν τους αστυνομικούς, για το απύθμενο μένος που επέδειξαν κατά της δημοσιογράφου αλλά και κατά των οργισμένων πολιτών - διαδηλωτών, νωρίτερα. Η δημοσιογράφος είναι η μικρή αδερφή της μητέρας του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Βασίλη Τοροσίδη. Εργάστηκε επί σειρά ετών στον ΑΝΤ1 και είναι και συγγραφέας, που έγραψε το βιβλίο "Τρέχα Βασίλη" αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της καριέρας του ποδοσφαιριστή, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα πώς οπαδικές εφημερίδες "φτιάχνουν" τις εντεκάδες των ομάδων, ανεβάζουν και κατεβάζουν προπονητές και παρεμβαίνουν στις μεταγραφές παιχτών, απογειώνοντας ή καταστρέφοντας την καριέρα τους. Το 2008, που εκδόθηκε το βιβλίο, είχε προκληθεί σάλος. Κατάγεται από την Ξάνθη.
Όπως πάντα το Αρχηγείο της Αστυνομίας, μετά και την ύπαρξη του σχετικού βίντεο, αποφάσισε να διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση, προκειμένου να ….κουκουλώσει το θέμα. Για την ιστορία, να θυμίσουμε πώς ούτε στην περίπτωση της φωτορεπόρτερ Τατιάνας Μπόλαρη, ούτε σε κανέναν άλλο δημοσιογράφο - θύμα αστυνομικής βίας, ουδέποτε τιμωρήθηκε κάποιος αστυνομικός. Με άλλα λόγια... ΕΔΕ για κουκούλωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: